Καφές: Μας αποσυντόνισε αυτός ο μήνας

20:36 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παντελής Καφές ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, χαρίζοντας μία νίκη, κυρίως ψυχολογίας, ενόψει της δύσκολης συνέχεια, παρότι αυτή δεν συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση: «Προερχόμαστε από έναν δύσκολο μήνα, είχε μεγάλη αναταραχή και αυτό μπέρδεψε αρκετά την ομάδα και έφερε κάποια άσχημα αποτελέσματα στην ομάδα. Σήμερα είπαμε όλοι ότι έχουμε την ανάγκη να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας χρειαστούν για τη

συνέχεια. Εντάξει, δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά κοιτάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για μία συνέχεια που είναι πολύ δύσκολη για μας», είπε αρχικά ο Καφές, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον δύσκολο μήνα που πέρασε, λέγοντας: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας. Υπήρχαν πολλά προβλήματα, υπήρχαν φήμες. Που δεν αφορούσαν μόνο την ομάδα. είπαμε να αρχίσουμε καλά αυτό τον μήνα, έτσι και αλλιώς τελείωσε η μεταγραφική περίοδος και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε την ομάδα σε καλό δρόμο», ενώ ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις: «Εμείς έχουμε ακούσει πάρα πολλά. Οι συμπαίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων, κάνουν μεγάλη υπομονή, σε άλλες ομάδες μπορεί να μην συνέβαινε το ίδιο. Εντάξει, μας αποσυντόνισε λίγο, αλλά νομίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει να είναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα