«Τώρα χτίζεται η Βέροια»

20:58 14/12/2014 - Πηγή: AEK365

Η Βέροια έφυγε ηττημένη από την Τρίπολη, ωστόσο τώρα χτίζεται και φτιάχνει το πνεύμα του νικητή, όπως δήλωσε ο Χοσέ Γκρανέρο. «Ένα πρώτο ημίχρονο που κύλησε χωρίς να δείχνει τι θα συμβεί.

Καμία ομάδα δεν είχε υπερισχύσει, σε κάθε καλή επίθεση απαντούσαμε κι εμείς, ως το σημείο που σε λίγα λεπτά δεχόμαστε δύο γκολ και άλλαξαν τα πράγματα. Το να δώσεις πλεονέκτημα δύο γκολ

σε μια ομάδα όπως ο Αστέρας, σου κάνει την αντίδραση σχεδόν αδύνατη.

Εμείς θέλαμε να μην τα παρατήσουμε, το δείξαμε, βγήκαμε αρκετά δυνατά, ψάξαμε τρόπους για να βάλουμε γκολ και ειδικά μετά τις αλλαγές η ομάδα είχε άλλη εικόνα, γνωρίζοντας βέβαια ότι θα μπορούσαμε να πληρώσουμε το ότι βγήκε ψηλά. Χάσαμε από μία πολύ καλή ομάδα, η οποία δείχνει πως κάνει τρομερή δουλειά και γι' αυτό θέλω να πω συγχαρητήρια στον Αστέρα», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την κακή εικόνα του ματς. «Πολύ πιθανό να είναι και έτσι, εμείς είμαστε μία ομάδα που βρισκόμαστε σε εξέλιξη. Νιώθω λοιπόν ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι τώρα "χτίζεται" η ομάδα και φτιάχνει το πνεύμα του νικητή.

Πρέπει να δείχνει ότι είναι αισιόδοξη, ότι είναι ικανή, να έχει απαιτήσεις από τα παιχνίδια της, να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα γήπεδα, αλλά αυτό ακόμα θέλει δρόμο. Καμιά φορά κιι εμείς οι δύο νιώθουμε απογοητευμένοι από την εικόνα που μπορεί να έχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα