Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

20:27 14/12/2014 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Ανέστης 7

Κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του. Μπορεί ο ίδιος να μην ένιωσε μεγάλη πίεση, όμως παρέμεινε συγκεντρωμένος και στην μια φάση που χρειάστηκε, στο 41', απέκρουσε το πολύ καλό σουτ του Παβίσεβτς.

Νίκος Γεωργέας 4

Μετά από καιρό αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, αυτή του δεξιού μπακ και κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Μπακάκη. Δεν κατάφερε να σε καμία περίπτωση να προσφέρει ανάλογα στο επιθετικό κομμάτι, ενώ είχε προβλήματα και αμυντικά.

Δημήτρης Κολοβέτσιος 6

Έκανε κάποια λάθη με τη μπάλα στα πόδια, όμως δέχθηκε σημαντική πίεση σε

αυτό το παιχνίδι, αναγκάστηκε να δώσει πολλές μάχες και στον αέρα και χαμηλά και κατάφερε να κερδίσει τις περισσότερες.

Βασίλης Λαμπρόπουλος 6

Κι αυτός δέχθηκε σημαντική πίεση και κατάφερε να «καθαρίσει» αρκετές φάσεις, κι ας έκανε και κάποια λάθη. Στα αρνητικά ότι στις προωθήσεις του στα στημένα έβγαλε εκνευρισμό και έκανε δύο επιθετικά φάουλ.

Σταύρος Πεταυράκης 5

Στο επιθετικό κομμάτι δεν τα πήγε τόσο άσχημα, κι ας «έχασε» τον Μπαρμπόσα που είναι σημαντικό... στήριγμα. Έκανε κάποια γεμίσματα στην περιοχή, που θα μπορούσαν να φέρουν το γκολ. Ανασταλτικά είχε και αυτός προβλήματα.

Δημήτρης Ανάκογλου 4

Στον ανασταλτικό τομέα -που είναι δεδομένο ότι δεν αποτελεί το... φόρτε του- αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Στον δημιουργικό προσπάθησε, πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, όμως και πάλι δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του.

Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο 6

Κράτησε για ακόμη μια φορά όλο το κέντρο της ΑΕΚ μόνος του, όσον αφορά το ανασταλτικό κομμάτι, ενώ βοήθησε πολύ με την εμπειρία του στο να κρατήσει μπάλα και να βοηθήσει την ομάδα να την κυκλοφορήσει.

Βαγγέλης Πλατέλλας 5

Είχε μόνο δυο... ξεσπάσματα, στα πρώτα και τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Θα μπορούσε να κερδίσει πέναλτι στο 87' (ήταν ξεκάθαρο ότι του έγινε), αλλά επέλεξε να μην πέσει, ενώ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία στην εκπνοή, όταν βρέθηκε φάτσα με το τέρμα.

Έλντερ Μπαρμπόσα -

Στάθηκε άτυχος ο ίδιος, στάθηκε άτυχη και η ΑΕΚ, καθώς σε ένα παιχνίδι που οι χώροι ήταν ελάχιστοι και τη διαφορά θα την έκαναν οι ποδοσφαιριστές με καλή τεχνική κατάρτιση, η Ένωση «έχασε» νωρίς στο ματς τον πιο τεχνίτη της.

Πέτρος Μάνταλος 5

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Εκτός από τις στημένες φάσεις, τις οποίες εκτέλεσε αρκετά καλά, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του, δεν κατάφερε να προσφέρει το κάτι παραπάνω, που είναι δεδομένο ότι είναι μέσα στις δυνατότητές του.

Ιβάν Μπρέσεβιτς 5

Είχε μια πολύ καλή στιγμή στο 7' (μια από τις ελάχιστες κλασσικές ευκαιρίες της ΑΕΚ), έδωσε μάχες μέσα στην περιοχή, αλλά και έξω από αυτή, όταν ανέβαινε για να παίξει με πλάτη, ωστόσο δεν τροφοδοτήθηκε σωστά.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Χρήστος Αραβίδης 4

Επιστρατεύτηκε για να αντικαταστήσει τον Μπαρμπόσα, αγωνίστηκε ως ακραίος επιθετικός, όμως δεν κατάφερε να δώσει πράγματα στην ομάδα. Η καλύτερή του στιγμή ήταν η κεφαλιά του που δε βρήκε στόχο στο τέλος, όταν έπαιζε ως δεύτερος φορ.

Ντάρκο Ζόριτς 5

Ήταν το πρώτο παιχνίδι -μετά από πολλά- στο οποίο μπήκε ως αλλαγή και δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω. Το πάλεψε, αλλά δε του βγήκε σχεδόν τίποτα.

Αμπλαγέ Φαγέ -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 5

Δεν μπορεί να του καταλογιστεί κάτι για την επιλογή της ενδεκάδας, που ήταν η αναμενόμενη και η λογική, αλλά ούτε και για την διαχείριση του παιχνιδιού στην πορεία του (είχε και την ατυχία με την αναγκαστική αλλαγή του Μπαρμπόσα). Ωστόσο, είναι εμφανές ότι η ...πνευματική προετοιμασία του αγώνα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, με δεδομένη την εικόνα της ΑΕΚ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, που πήγε... χαμένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα