Τοποθέτηση Σταυρίδη για το χοντρό επεισόδιο με Τατσόπουλο

16:23 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσω facebook τοποθετήθηκε ο πολιτευτής της Δράσης κ. Στέλιος Σταυρίδης για το επεισόδιο που είχε στον αέρα εκπομπής με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τατσόπουλο. Με τίτλο από καρδιάς έγραψε το κείμενο που ακολουθεί:

Θέλω να εκφράσω την λύπη μου, και να ζητήσω συγνώμη από τον κ. Τατσόπουλο (που σημειωτέον δεν γνώριζα) για τον έντονο διαπληκτισμό, που δεν τιμά κανέναν μας. Αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη, γι αυτό και σπεύδω

να του ζητήσω δημόσια συγγνώμη.

Προσπάθησα αρκετές φορές ευγενικά και με πολύ ηρεμία, να τον παρακαλέσω να μην με ερμηνεύει και μάλιστα τόσο υποτιμητικά. Τα περί Μπάρμπα Θωμά με προσέβαλαν και με αδίκησαν βαθύτατα, αφού ακριβώς τα αντίθετα, κατ΄ εξακολούθηση, με πάθος και επιτυχία υπηρέτησα στην ζωή μου.

Όμως είπα και εγώ πράγματα που δεν έπρεπε και που δικαίως τον έφεραν εκτός εαυτού, αφού και εγώ με την σειρά μου τον αδίκησα και τον προσέβαλα, μην γνωρίζοντας την ιδιότητα του και τα έργα του.

Όπως κατ επανάληψη έχω πει, όλοι έχουμε τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές μας. Και η δική μου σήμερα, ήταν από τις χειρότερες. Ειλικρινά λυπάμαι.

Στελιος Σταυριδης

Keywords
Τυχαία Θέματα