«Μπορούμε να κάνουμε πράγματα στο μέλλον»

16:12 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Οι αγώνες των προκριματικών για το Γουόρλντ Λιγκ, ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο, με τον Β' Όμιλο να διεξάγεται στον Βόλο, και να έχει άμεσο ενδιαφέρον, αφού αγωνιζόταν σε αυτόν η Εθνική ομάδα Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση κατάφερε, αν και αποτελούνταν ως επί το πλείστον από νέα κορίτσια, να τερματίσει 2ο (ισοβαθμία με την Ρωσία στην πρώτη θέση) με 15 βαθμούς, και να πάρει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Για τα παιχνίδια στον Βόλο, το μέλλον της Εθνικής, αλλά και το Γουόρλντ Λιγκ, μίλησε η «υπηρεσιακή» αρχηγός της ομάδας, Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία τόνισε πως η ομάδα έχει πολύ μέλλον, με το Γουόρλντ Λιγκ να είναι μια διοργάνωση που μπορεί να γίνει η αρχή.

«Παρουσιαστήκαμε με ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από τις προηγούμενες φορές. Η ομάδα ήταν ανανεωμένη, με νέα κορίτσια που δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν παλαιότερα, και δείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε πράγματα στο μέλλον» είπε για τα προκριματικά στον Βόλο και συνέχισε «Αν αυτή η ομάδα δέσει, μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Στα προκριματικά δεν είχαμε κάνει ούτε μία προπόνηση μαζί. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε όλο και καλύτερες, αν και στον αθλητισμό ποτέ δεν μπορείς να μιλάς με σιγουριά για το μέλλον».

Για το Γουόρλντ Λιγκ: «Δυστυχώς είναι η μόνη διοργάνωση που μας έμεινε να κυνηγήσουμε φέτος το καλοκαίρι, αφού δεν τα καταφέραμε στο Προολυμπιακό. Άποψή μου είναι πως η ομάδα θα κατέβει στους αγώνες με πάθος και στόχο για το καλύτερο δυνατό!».

Keywords
Τυχαία Θέματα