Τον γλίτωσε ο Σαβιόλα (VIDEO)

23:23 25/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 2η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Η.Σπάθας

Με τον Χαβιέ Σαβιόλα κεντρικό πρόσωπο ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τον Ατρόμητο. Τραγική εμφάνιση στο πρώτο μέρος για την ομάδα του Μίτσελ η οποία

με την είσοδο του Αργεντίνου στο δεύτερο έγινε πολύ επικίνδυνη και πήρε τελικά τη νίκη με πολύ άγχος.

Μέτριο το πρώτο μέρος με τον Ατρόμητο να είναι απειλητικός και τον τραυματισμό του Μπάλλα να το σημαδεύει. Συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό ο Ταυλαρίδης κλότσησε κατά λάθος τον συμπαίκτη του στο χέρι σπάζοντας το. Ο Μπάλλας έγινε άμεσα αναγκαστική αλλαγή. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος άγγιξε το γκολ στο 21' όταν ο Ναπολεόνι βγήκε απέναντι στον Ρομπέρτο αλλά πλάσαρε άουτ. Ο Τσόρι είχε ένα καλό σουτ στο 28' ενώ στο 34' ο Φυτανίδης σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία όταν βγήκε απέναντι στον Ρομπέρτο και προσπάθησε να τον κρεμάσει στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του. Στο επόμενο λεπτό ο Σηφάκης έδιωξε ωραία του σουτ του Φετφατζίδη. Το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου έφερε πίσω και τη γνωστή γιούχα φέρνοντας εικόνες από το περσινό πρωτάθλημα.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος "πάγωσε" το ήδη ψυχρό γήπεδο. Ο Ναπολεόνι βγήκε και πάλι απέναντι στον Ρομπέρτο πλασάροντας σωστά αυτή τη φορά για να κάνει το 0-1. Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν άμεση. Στο 51' κέρδισε φάουλ με τον Μήτρογλου να πατάει για τον Φουστέρ ο οποίος με σουτ ισοφάρισε. Μόλις τρία λεπτά μετά ο Σαβιόλα (του οποίου η είσοδος άλλαξε τον Ολυμπιακό) με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έγραψε το 2-1. Η εξέλιξη αυτή έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του Μίτσελ που κυριάρχησε. Στο 63' είχε δοκάρι με τον Σαβιόλα ενώ στην επαναφορά ο Μήτρογλου σούταρε άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Σηφάκης έδιωξε το σουτ του Έλληνα επιθετικού. Ο Ατρόμητος απείλησε στο 80' όταν ο Παπαδόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν κοντρόλαρε σωστά. Τέσσερα λεπτά μετά ο έμπειρος επιθετικός σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του ΟΣΦΠ. Οι "ερυθρόλευκοι" σκόραραν στο 85' με τον Μήτρογλου όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (46'Φουστέρ), Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ, Μανιάτης (73'Μεντζάνι), Σάμαρης, Τσόρι, Κάμπελ, Φετφατζίδης (46'Σαβιόλα), Μήτρογλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ.Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ναπολεόνι (76'Παπαδόπουλος), Μπάλλας, Γιαννούλης, Δημούτσος (65' Παπουτσουγιαννόπουλος), Ουμπίδες, Λαζαρίδης και Πίτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα