Τον... έσπρωξε η αποβολή

21:30 17/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 26η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού και έτσι η ομάδα του Φάμπρι παρέμεινε εκτός πεντάδας. Τα δεδομένα στο ματς άλλαξε

η αποβολή του Σο που έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχους που πήραν τελικά σχετικά έυκολα το ματς.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Σο του ΠΑΟ είδε κίτρινη και στο 38' ήρθε η δεύτερη με τους "πράσινους" να μένουν με δέκα. Αναφορικά τώρα με τις ευκαιρίες το πρώτο μέρος ήταν φτωχό. Ένα σουτ του Καζιγιάμα στο 18' δεν βρήκε στόχο ενώ τέσσερα λεπτά μετά Καρνέζης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Λάζαρ. Στο 24' και στο 31' Καμαρά και Αθανασιάδης είχαν καλές κεφαλιές.

Με παίκτη παραπάνω στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πίεσε. Είχε διπλή ευκαιρία με Κάτσε και Αποστολόπουλο στο 46' και ένα καλό σουτ του Αθανασιάδη στο 57'. Στο επόμενο λεπτό ο Καμαρά έκανε ωραία ενέργεια και σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στον Μαρίνο και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει το 1-0. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τον ΠΑΟΚ όμως να πετυχαίνει στο 81' το δεύτερο του γκολ και να σφραγίζει τη νίκη. Ο Αθανασιάδης έκανε την κεφαλιά από κοντά, με τον Καρνέζη να απομακρύνει ενστικτωδώς και τον Βούκιτς στην επαναφορά με προβολή να σκοράρει. Ο Σέρβος (από θέση οφσάιντ) στο 89' έπιασε την κεφαλιά με τον Καρνέζη να αποκρούει ενώ στις καθυστερήσεις ο Καμαρά βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του ΠΑΟ αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.

ΠΑΟΚ (Γ.Δώνης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης (46'Αποστολόπουλος), Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντελφέλντ, Κάτσε, Λάζαρ (90'Κίτσιου), Ολίσε (67'Βούκιτς), Καμαρά, Λόρενς, Αθανασιάδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάμπρι): Καρνέζης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Πίντο (73'Σπυρόπουλος), Μαρίνος, Σο, Μαυρίας (80'Φορναρόλι), Καζιγιάμα, Ζέκα, Σισοκό, Φιγκερόα (46'Γιοκίν).

Keywords
Τυχαία Θέματα