«Το ξέραμε για Λουίς Ενρίκε»

13:33 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην χθεσινή προπόνηση της Ρόμα, ο Λουίς Ενρίκε ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν κάτι το οποίο γνώριζαν εδώ και καιρό στην διοίκηση όπως ισχυρίστηκε ο γενικός διευθυντής της ομάδας.

Σε δηλώσεις του στο "Sky Sport Italia", ο Φράνκο Μπαλντίνι τόνισε: "Ο Λουίς Ενρίκε ήθελε να το πει πρώτα επίσημα στους παίκτες. Το ξέρω εδώ και καιρό. Μετά το παιχνίδι με την Φιορεντίνα στις 25 Απριλίου είχαμε μια μεγάλη συζήτηση και μας ενημέρωσε για τις προθέσεις του. Πιστεύαμε

ότι έχει κάνει καλή δουλειά και για αυτό τον καλέσαμε, να πάρει τον χρόνο του πριν την λήξη του πρωταθλήματος και να πάρει την τελική του απόφαση".
Για το πλάνο της Ρόμα την εφετινή σεζόν, ο γενικός διευθυντής της ομάδας δήλωσε: "Το πλάνο της Ρόμα δεν έχει αποτύχει. Δεν ήρθαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά το στυλ παιχνιδιού ήταν ό,τι ψάχναμε από την αρχή της σεζόν".
Πλέον η Ρόμα θα πρέπει να ξεκινήσει την αναζήτηση προπονητή με τον Φράνκο Μπαλντίνι να δηλώνει: "Από τότε που ο Λουίς Ενρίκε είπε ότι δεν θα μείνει, δουλειά μας ήταν να σκεφτούμε εναλλακτικές λύσεις. Εξετάζουμε διάφορα ονόματα, αλλά δεν έχουμε επικοινωνήσει με κάποιον αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω πότε θα ανακοινώσουμε τον επόμενο προπονητή. Πάντως, είναι όνειρο επιστημονικής φαντασίας τα όσα λέγονται για τον Πεπ Γκουαρντιόλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα