Το βλέμμα στα δοκιμαστικά

16:42 31/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ συνεχίζει με φιλικά και προπονήσεις, ώστε να διατηρήσει την καλή της φυσική κατάσταση. Μάλιστα την επόμενη Πέμπτη αναμένεται να κλείσει ένα ακόμα ματς με την Ηλιούπολη.
Έτσι το μυαλό του Δημήτρη Κουνταρδά βρίσκεται στα δοκιμαστικά που θα διεξαχθούν στις 11 Ιουνίου, στις 21:00 το βράδυ, στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πιστοί στην παράδοση μας, ως ομάδα αποτελούμενη από ΟΠΑΔΟΥΣ της Α.Ε.Κ.

καλούμε και φέτος κοντά μας ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ τους οπαδούς-ποδοσφαιριστες της Α.Ε.Κ. που παίζουν και πρωταγωνιστούν σε ομάδες του κλασσικού ποδόσφαιρου 11χ11, είτε του ποδοσφαίρου σάλας, γεννηθέντες από το 1980 έως το 1996, στο τελευταίο δοκιμαστικό ΜΟΝΟ στις 11 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα.Για δηλώσεις συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν με email είτε με sms, τα στοιχεία τους: Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, Εμπειρία από Ποδόσφαιρο Σάλας, αν είναι εν ενέργεια ποδοσφαιριστές σε κάποια ομάδα με δελτίο, θέση την οποία αγωνίζονται, και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 698 8 698 698 , 6980 150673 , 6981 470065 , 698 1 698 698».

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως ο Μάκης Φούντας βρέθηκε στο Μεσολόγγι, ώστε να τακτοποιήσει το θέμα του δελτίου του με την προηγούμενη ομάδα του και να μπορέσει να προχωρήσει την μεταγραφή του στην Ένωση. Ενώ και ο Βασίλης Κουτσιλάς, ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας στην ΑΕΚ, αναμένεται να αναχωρήσει για Αγγλία, ώστε να παραδώσει την πτυχιακή του και να είναι έτοιμος να ενσωματωθεί και τυπικά στο ρόστερ, στη συνέχεια. Αυτές οι δύο προσθήκες είναι για τον Ενωσίτη τεχνικό αρκετά σημαντικές, καθώς του δίνουν την δυνατότητα να ψάξει για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα με λιγότερο άγχος.
Όσον αφορά στις Ακαδημίες αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα από τις 1 Ιουλίου μέχρι και τις 31 του ίδιου μήνα θα διεξαχθούν μαθήματα σε ολιγομελή τμήματα, ώστε τα παιδιά που πιστεύουν πως έχουν κάποια κενά να διορθώσουν αυτά τα σημεία στο παιχνίδι τους και να παρουσιαστούν καλύτερα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα