6o Απολλώνιο Regularity Rally

Την Κυριακή 1 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί να γίνει το φετινό Aπολλώνιο Ράλι, ο αγώνας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη επιτυχία από το Triumph Sports Club Greece.

Η ημερήσια διάρκειά του καθιστά το Απολλώνιο Ράλι ιδιαίτερα αγαπητό από τους φίλους του κλασσικού- ιστορικού αυτοκινήτου, ενώ η σχεδίασή του, αποτελεί πάντα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόκληση για όσους αρέσκονται σε αυτό το είδος αγώνων (Regularity).

Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα για φέτος, επιλέχθηκε να είναι η 1η Ιουλίου και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε και φέτος τόσο τον αριθμό των συμμετοχών που παραδοσιακά είναι αρκετά μεγάλος, όσο και τις περιοχές στις οποίες η χάραξή του θα φέρει πληρώματα και αυτοκίνητα.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να πάρουν επιπλέον στοιχεία για τον αγώνα και την ιστορία του Triumph Sports Club Greece – ένα από τα παλιότερα club που ασχολείται με το ιστορικό αυτοκίνητο (με έτος ιδρύσεως το 1994) - στο www.triumph-club.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα