Το ταξίδι του Μπράνκο και η ατιμωρησία

08:36 26/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η κλήση σε απολογία του Κριστιάνο Ρονάλντο, από τον αθλητικό δικαστή της Primera Division, για χειρονομία που έκανε στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, θέλοντας φυσικά να αναδείξει πως σε μία χώρα που... σέβεται τους πολίτες της όλα λειτουργούν όπως πρέπει, σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου Περέιρα και Κασάμι ακόμα δεν έχουν

κληθεί σε απολογία. «Πρέπει να τιμωρηθεί από πρόστιμο ως και αποκλεισμό. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις χειρονομίες και σε οτιδήποτε θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για να ξεσπάσει βία μεταξύ των θεατών», ανέφερε ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας. Από την εφημερίδα σημειώνεται επίσης το ραντεβού της ΑΕΚ με το ΥΠΕΚΑ, την προσεχή Δευτέρα. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στην εξαιρετική παρουσία του Σιμόες, στο πορτογαλικό πρωτάθλημα αλλά και στην περίπτωση του Λούκας, που φέρεται να απασχολεί την Ενωση. Αναφορά γίνεται και στο μπάσκετ, με τους Ιγκλις και Σάκοτα να καλούν τον κόσμο της ΑΕΚ να δώσουν βροντερό «παρών» την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

SPORTDAY

Με τα μεταγραφικά ασχολείται κυρίως η εφημερίδα, η οποία αναφέρεται στην «κάψα» του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και της ΑΕΚ, για την απόκτηση του Λούκα και στα «παζάρια» που γίνονται στη Βραζιλία από τον τεχνικό διευθυντή του «Δικεφάλου». Αναφορά γίνεται επίσης στον γκολκίπερ που θα αποκτήσει η Ενωση αλλά και στην περίπτωση του Τασουλή, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται η ΑΕΚ. Αναφορά γίνεται και στη συνάντηση της Δευτέρας, μεταξύ της Ένωσης και του ΥΠΕΚΑ, αναφορικά με το γήπεδο.

LIVE SPORT

Με το ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία ασχολείται κυρίως η εφημερίδα, η οποία αναφέρεται στην περίπτωση του 20χρονου επιθετικού της Κρισιούμα, Μπρούνο Λόπες, για το οποίο αναφέρονται οι Βραζιλιάνοι, ενώ γίνεται λόγος και για τη συνέχιση του σκάουτινγκ από τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης.

GOAL

Για «ταξίδι με ανακαλύψεις» κάνει λόγο η εφημερίδα η οποία στέκεται στην περίπτωση του Μπρούνο Λόπες και στις επαφές που φέρεται να έχει η ΑΕΚ, σύμφωνα με την εφημερίδα. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στον Λούκα και σε άλλες δύο περιπτώσεις από τη Βραζιλία. Παράλληλα, το «Goal» επισημαίνει και το ραντεβού της Δευτέρας, ανάμεσα στην ΑΕΚ, τον Δήμο και την Πολιτεία, σχετικά με το γήπεδο, όπου τονίζεται: «Έτοιμοι στην ΑΕΚ για τη συνάντηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα