Το σήκωσε η Κορίνθιανς

14:29 16/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΤΣΕΛΣΙ: 1-0
Γήπεδο: Νισάν Στάντιουμ

Το κατάφερε και αυτό ο Ράφα Μπενίτεθ. Έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων από την Κορίθιανς με κατεβασμένα τα χέρια, καθώς η Τσέλσι γνώρισε την ήττα με 1-0. Στον κόσμο του ο Ισπανός, ο οποίος έβλεπε την ομάδα του να χάνει και άλλαξε δεξί μπακ στο 83'!

Στο 11ο λεπτό ο Κέιχιλ έπιασε την κεφαλιά, ο Κάσιο απέκρουσε αλλά η μπάλα ίσως και να είχε περάσει τη

γραμμή, ενώ στο 29' ο Έμερσον αστόχησε μέσα από την περιοχή. Στο 37ο λεπτό ο Κάσιο είπε όχι σε προσπάθεια του Τόρες και στο 54' νίκησε τον Αζάρ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Στο 64ο λεπτό το σουτ του Παουλίνιο έξυσε το δοκάρι του Τσεχ και στο 69' η Κορίνθιανς πήρε κεφάλι στο σκορ. Σκόρερ ο Γκερέρο από πολύ κοντά μετά από όμορφη ενέργεια και ασίστ του Ντανίλο.

Από εκεί και πέρα η Τσέλσι δεν μπόρεσε να απειλήσει και ο Μπενίτεθ δεν τη βοήθησε καθόλου από τον πάγκο, ενώ στο 90' έμεινε και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κέιχιλ.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Κάσιο, Αλεσάντρο, Σάντος, Τσικάο, Αντρέ, Παουλίνιο, Ραλφ, Ντανίλο, Ενρίκε, Γκερέρο (87' Μαρτίνες), Έμερσον (90+1' Γουάλας).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς (83' Αθπιλικουέτα), Λουίς, Κόουλ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μόουσες (73' Όσκαρ), Μάτα, Αζάρ (87' Μαρίν), Τόρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα