Και του χρόνου… πιο γρήγοροι

12:50 16/12/2012 - Πηγή: AEK365

Την παράδοση που την θέλει να παραθέτει γεύμα σε όλο της το προσωπικό λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, τήρησε για ακόμη μια χρονιά η Ferrari. Στη γιορτή παρευρέθηκαν οι πιλότοι της ομάδας, Αλόνσο και Μάσα, μέλη της διοίκησης, καθώς επίσης προμηθευτές και χορηγοί. Μιλώντας στο έμψυχο δυναμικό της ιταλικής ομάδας, το αφεντικό της, Λούκα ντι Μοντιζέμολο, έθεσε τους στόχους για την νέα

χρονιά...
«Όλοι εσείς είστε πολύτιμοι για την ομάδα. Αντιπροσωπεύετε το παρόν και το μέλλον μας. Χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε Ferrari. Θέλω να σας συγχαρώ για ότι έχετε κάνει και πιο συγκεκριμένα για το ρεκόρ στην αξιοπιστία μας. Για να πάρεις νίκες στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 χρειάζεται να τα κάνεις όλα τέλεια. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τον βελτιώσεις που κάναμε στη στρατηγική μας, στα πιτ στοπ , αλλά και στην προετοιμασία του αγώνα. Θέλαμε το μονοθέσιο να ήταν πιο γρήγορο. Στόχος μας για το 2013 είναι να έχουμε γρήγορα ένα μονοθέσιο ικανό να παίρνει νίκες, χωρίς ωστόσο να χάσουμε τίποτα από όσα πετύχαμε τη φετινή σεζόν».
Από την πλευρά του, ο Φερνάντο Αλόνσο ευχαρίστησε τους μηχανικούς για τη σκληρή δουλειά που έκαναν κατά τη διάρκεια της σεζόν. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους για όσα έχουν κάνει για εμάς, τους πιλότους. Για το χρόνο που πέρασαν στα γκριντ μακριά από τις οικογένειες τους. Αυτή τη σεζόν πήραμε νίκες και διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος κάτι που κάναμε για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια. Ας ελπίσουμε του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ, στην ίδια αίθουσα με ένα πολύ καλό μονοθέσιο στα χέρια μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα