Μητρόπουλος: Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη

21:43 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

Εκτός από τον Κορδέρο και ο Παύλος Μητρόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα, με τον 22χρονο μέσο να λέει με σιγουριά πως παρά το στραβό ξεκίνημα της «Ένωσης» στον δεύτερο γύρο η κατάσταση είναι αναστρέψιμη και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.

Ο Μητρόπουλος είπε για το παιχνίδι πως ήταν λάθος των «κιτρινόμαυρων» να ανοιχτούν μετά το γκολ που σημείωσαν, ενώ για το μέλλον του στην ΑΕΚ,

μιας και είναι δανεικός, ξεκαθάρισε πως δεν το σκέφτεται αυτή τη στιγμή και το μόνο που τον νοιάζει είναι να βοηθήσει τον «Δικέφαλο» στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα και μια πολύ δύσκολη έδρα και καταφέραμε να προηγηθούμε γιατί το αξίζαμε. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι αλλά αντί να κρατήσουμε αυτό το σκορ κάναμε το λάθος και ανοίξαμε με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ. Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη και σήμερα είδαμε πως για ένα ημίχρονο η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή. Και το δεύτερο γκολ πάλι από αντεπίθεση το δεχτήκαμε. Υπάρχουν κάποια ατομικά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και αν γίνει αυτό, μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Ξεκινώντας το ματς είδα μια ομάδα με παιδιά ψυχωμένα και εγώ και ο Αντώνης αλλά και οι υπόλοιποι κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Μητρόπουλου.

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, είπε: «Το μόνο που με νοιάζει τώρα είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ και τίποτα παραπάνω. Τον Μάιο θα κάνουμε "ταμείο" και θα τότε θα δούμε τι θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα