«Το μόνο ζητάμε είναι ενότητα»

14:02 31/7/2012 - Πηγή: AEK365

Την άποψη της Ερασιτεχνικής για όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα και την ρήξη που έχει επέλθει στις σχέσεις διοίκησης και μετόχων με την πλευρά του Θωμά Μαύρου, εξέφρασε ο Κώστας Παπαδημητρίου. Ο πρόεδρος του σωματείου μίλησε στο aek365 και επεσήμανε τα εξής: «Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν υπάρχει κανένα κοινό μέτωπο Ερασιτεχνικής, Supporters και του εκπροσώπου του κ. Νοτιά. Εμείς ως Ερασιτεχνική ΑΕΚ και εγώ προσωπικά το μόνο που ζητήσαμε στη συνάντηση που έγινε με τον Μαύρο

ήταν ενότητα για το καλό της ΑΕΚ. Αυτή είναι η επιθυμία μας και την εκφράσαμε και με μια ήπια ανακοίνωση που βγήκε μετά το χθεσινό ΔΣ, παρά το γεγονός ότι υπήρχε εκνευρισμός από κάποια πράγματα που ειπώθηκαν από τον Μαύρο στην συνέντευξη τύπου. Κανείς δεν θέλει να διώξει τον Μαύρο, αλλά δεν είναι δυνατόν να πάρει την ΑΕΚ εν λευκώ, χωρίς κανέναν οικονομικό σχεδιασμό και να μας λέει πως θα απευθυνθεί στο κόσμο και πως αν δεν τον στηρίξει ο κόσμος θα φύγει. Γιατί αν δεν καταφέρει να συγκεντρώσει τα λεφτά που απαιτούνται από τον κόσμο τι θα γίνει μετά;».

Εμείς ζητήσαμε από τον Μαύρο στη συνάντηση που έγινε να βάλει δύο τρεις ανθρώπους δικής του επιλογής στο συμβούλιο και να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το καλό της ΑΕΚ. Να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση, κάτι που το παλεύει με νύχια και με δόντια ο Δημητρέλος και μετά να δούμε τι θα κάνουμε. Εκείνος όμως μας είπε ότι θέλει να φύγουν όλοι και να μπουν μόνο δικοί του άνθρωποι. Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτούνται και κάποιες δικλείδες ασφαλείας. Να δούμε τι οικονομικό πλάνο υπάρχει, για παράδειγμα. Το ζητήσαμε αλλά σαφείς απαντήσεις δεν πήραμε. Όντως είναι δύσκολα τα πράγματα και το ξέρουμε όλοι. Αλλά πρέπει να επιμείνουμε στην ενότητα. Χρειαζόμαστε και τον Μαύρο στην ΑΕΚ. Αλίμονο αν δεν χρειάζεται η ΑΕΚ τον Μαύρο. Αλλά όχι με όρους. Μαζί πρέπει να παλέψουμε να σώσουμε το καράβι».

Keywords
Τυχαία Θέματα