Το μέταλλο της Βασίλισσας και νέο πάρτι σήμερα

10:03 19/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τη νέα νίκη της μπασκετικής ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα γράφοντας: "Μέταλλο ανόδου! Ακόμα και στην πιο κακή της μέρα, η Βασίλισσα κέρδισε τον Φίλιππο Βέροιας στο κατάμεστο από 1000 Ενωσίτες κλειστό της Καισαριανής. Μόνη πρώτη στην κορυφή η ΑΕΚ μετά τη χθεσινή ήττα του Ψυχικού στην Τρίπολη, "καθαρίζει" πρωτιά και άνοδο στην

Α1 με νίκη στο Ψυχικό το ερχόμενο Σάββατο". Για το ποδόσφαιρο η ΩΡΑ γράφει: "ΑΕΚ θα πει, τραγούδι και με... Ερμή! Στο τελευταίο εντός έδρας ματς του Α' Γύρου ο Ενωσίτικος κόσμος πάει σήμερα στο ΟΑΚΑ και συνεχίζει την αντίστροφη μέτρηση με πάρτι στην κερκίδα και νίκη επί των Ζωνιανών".

SPORTDAY

Για τη συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τους ανθρώπους της Άουγκσμπουργκ, γράφει η SD, ενώ για το σημερινό ματς τονίζει: "Γκολ και θέαμα ο στόχος κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών".

LIVE SPORT

Συνεντεύξεις των Δερμιτζάκη και Λαμπρόπουλου φιλοξενεί η εφημερίδα, οι οποίοι ακτινογραφούν τους δύο μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ Περογαμβράκη και Λαμπρόπουλο".

GOAL

Να αποκτήσει διψήφια διαφορά από τον δεύτερο θέλει η ΑΕΚ και η εφημερίδα το τονίζει στο ρεπορτάζ της, σήμερα. Αναλυτικά γράφει: "Τώρα που πήρε φόρα δεν θέλει να σταματήσει με τίποτα. Η ΑΕΚ επιθυμεί στο σημερινό ματς με τον Ερμή Ζωνιανών (15:00, Sentra 103,3) να πραγματοποιήσει μία ακόμα καλή εμφάνιση, να πετύχει όσα περισσότερα γκολ γίνεται και να διατηρήσει τη διαφορά στους δέκα βαθμούς (από Ηρόδοτο και Ηλυσιακό) ή ακόμα και να την αυξήσει.
Αλλωστε, όπως έχουν τονίσει Τραϊανός Δέλλας και παίκτες, η βαθμολογική απόσταση θα μεγαλώνει κάθε αγωνιστική και περισσότερο. Σε καμία περίπτωση δεν προτίθενται να χαλαρώσουν ή να κατεβάσουν ταχύτητα, ειδικά τώρα που έχουν βρει ρυθμό και χτίζουν σερί νικών. Οπως έχουμε αναφέρει, το ζητούμενο θα είναι πειστικές εμφανίσεις που δεν θα επιτρέπουν σε κανέναν αντίπαλο να έχει βλέψεις για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ενωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα