Το κίνητρο, ο κόσμος και ο Ντέμης!

09:35 15/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στο πρώτο, πραγματικά, μεγάλο ματς της χρονιάς, στρέφει την προσοχή του ο αθλητικός Τύπος, με αναφορές στις... αντιθέσεις των δύο ομάδων, στο κίνητρο και στα πλάνα της ΑΕΚ, παρουσία του κόσμου της, αλλά και στο χθεσινοβραδινό αφιέρωμα του συνδρομητικού καναλιού στον Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος έχει συνδέσει άρρηκτα τ' όνομά του, μ' αυτά τα παιχνίδια.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

«Νικήστε, νικήστε, νικήστε», εξηγώντας τρεις διαφορετικούς λόγους (κόσμος, αξιοπρέπεια, μετά την ντροπή στο Καραϊσκάκη) και εν κατακλείδι γιατί «είστε

στην ΑΕΚ», είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, η οποία αφιερώνει 21 σελίδες ρεπορτάζ για την Ένωση και τη «μάχη» με τον ΟΣΦΠ.

«Με Δέσπο η Βασίλισσα κόντρα στον Πανελευσινιακό», για τον αγώνα του μπάσκετ και «για την πρόκριση στην Ολλανδία το χάντμπολ», τ' άλλα δύο σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Όλοι ΑΕΚ», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που συμπληρώνει: «Την κατακρεούργησαν παράγκες, ποδοσφαιρικό παρακράτος, σωτήρες της κακιάς ώρας και γκρεμιστές, απόψε την ανασταίνει ο ΛΑΟΣ της. Απέναντι στην ομάδα που οι διοικήσεις της έκαναν περίγελο το ελληνικό πρωτάθλημα, η Ένωση κερδίζει σήμερα, όπως πάντα, ΜΟΝΟ με την αξία της - Απόψε μιλά η ψυχή του ΑΕΚτζή»!

Ντέμης: 'Μέσω της Ώρας για Σπορ, είπα όχι στον ΟΣΦΠ»!

Αναφορά γίνεται στην αναμέτρηση του χάντμπολ στην Ολλανδία και στην προσθήκη του Δέσπου, στην μπασκετική ομάδα, κόντρα στον Πανελευσινιακό.

GOAL NEWS

«Ντέρμπι δύο κόσμων», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, επισημαίνοντας ότι είναι «ένας τελικός επιβίωσης και ελπίδας για την ΑΕΚ». Βιντεοθεραπεία, δουλειά στις στημένες φάσεις και κατάληξη στο 4-3-3, για τον Νίκο Κωστένογλου.

Περίπου 25.000-30.000 κόσμο περιμένουν στο ΟΑΚΑ, οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Η συνέντευξη του Ντέμη, αλλά και οι επισκέψεις των παικτών στον Χιμένεθ, στα θέματα του κιτρινόμαυρου ρεπορτάζ.

SPORTDAY

«Εκεί θα κριθεί», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, με τις αναλύσεις των αρθρογράφων της, που εξηγούν γιατί δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στην ισοπαλία. «Που θα χτυπήσει», είναι η αναφορά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, για τη δουλειά του Κωστένογλου στα στημένα, το μπλόκο στα επιθετικά ατού του Ολυμπιακού, αλλά το 4-3-3, στο οποίο καταλήγει ο Έλληνας τεχνικός, με τον Δέλλα να ενσωματώνεται στην αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα