Επανέρχεται η «Arboris Capital»

08:50 15/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που έμοιαζε σίγουρο πως ο Σαουδάραβας Σουλτάν Αλ Σαούντ έπαιζε μόνος του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι βασικοί μέτοχοι της ομάδας, Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Πατέρας, επαναφέρουν στο τραπέζι την πρόταση της "Arboris Capital".

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις βασικοί μέτοχοι έχουν δώσει εντολή στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα, προκειμένου να ζητήσει

από την μεσολαβήτρια εταιρεία να βρει επενδυτή για τον Παναθηναϊκό. Ο Γόντικας αναμένεται να πάρει το "OK" και από τους υπόλοιπους μετόχους και έτσι στο Δ.Σ. της Τετάρτης θα δοθεί στο "πράσινο φως" στην εταιρεία προκειμένου να βρει υποψήφιο επενδυτή.

Την ίδια στιγμή, από το περιβάλλον του Σαουδάραβα πρίγκιπα διαβεβαιώνεται πως σήμερα θα φτάσει, μέσω e-mail, το γνήσιο της υπογραφής με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ να φιλοδοξεί να υπογράψει το μνημόνιο συνεργασίας με τον Βαρδινογιάννη μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Στα αγωνιστικά, σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα στα Πηγάδια κόντρα στην Skoda Ξάνθη με τονν Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει μόνο έναν καθαρόαιμο επιθετικό στην διάθεση του, τον Αντώνη Πετρόπουλο. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να αφήσει τον Πετρόπουλο στον πάγκο και να ξεκινήσει βασικός ο Κλέιτον. Για τις υπόλοιπες θέσεις, ο Φερέιρα έχει καταλήξει με τον Καπίνο να κάθεται κάτω από τα δοκάρια και τους Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ να απαρτίζουν την αμυντική τετράδα. Στα χαφ θα παίξουν ο Κατσουράνης με τον Σιμάο και τον Κουίνσι και στις πτέρυγες θα κινούνται ο Ζέκα με τον Λέτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα