Το ''καθάρισμα'' Βλάχου, η έκρηξη Μαύρου και το χάος

09:53 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Χαρακτηρίζοντας την ομάδα "Καφενείο" η εφημερίδα γράφει για το χθεσινό ματς στη Νέα Σμύρνη: "Αυτό, όχι απλά δεν είναι ΑΕΚ, αλλά δεν θυμίζει καν ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη χθεσινή ήττα από τον Πανιώνιο που έβλεπε την ΑΕΚ σαν... κουνούπι! Απείθαρχη, ανοργάνωτη και με τους κάνουν ότι τους έρθει, χωρίς καθόλου

ψυχραιμία στο παιχνίδι τους. Εντελώς θολωμένος ο Βλάχος, άλλαζε συνεχώς θέσεις στους παίκτες και τους μπέρδευε από το πρώτο τέταρτο. Επιμένει να ανακατεύει μία ομάδα που αναζητά ομοιογένεια, με φιλοσοφία παιχνιδιού από τα πλάγια, χωρίς να έχει εξτρέμ και με ένα μόνο πλάγιο μπακ που κατεβαίνει, τον Κοντοέ".
Και μετά απ' όλα αυτά το "χάος", με την Ώρα να γράφει: "Τέλος ο Βλάχος, κρούση σε Άγγελο! Αρνήθηκε να παραιτηθεί, αλλά όλο το Δ.Σ. (πλην του Θωμά που διαφώνησε) μετά το τέλος του ματς, ζητούσε επιτακτικά την απομάκρυνσή του. Προτεραιότητα για τον πάγκο ο Αναστασιάδης, σκέψεις να του προταθεί να έχει βοηθό τον Δέλλα".

SPORTDAY

Με τίτλο "τους τελειώσαν" η εφημερίδα αναφέρει στο φινάλε από την ΑΕΚ των Μαύρου και Βλάχου: "Την απόφαση να διώξει τους Βλάχο και Κωστή πήρε το Δ.Σ. της ΠΑΕ "αδειάζοντας" τον Μαύρο που επέμενε να στηρίζει τον προπονητή, παρά τον πρωτοφανή διασυρμό. "Φεύγω κι εγώ", δήλωσε ο Θωμάς (στο aek365). Αναστασιάδης και Χάβος οι Έλληνες υποψήφιοι".

GOAL

Δηλώσεις του Θωμά Μαύρου, με τίτλο "Με τελειώσαν από την ΑΕΚ", προβάλλει η εφημερίδα και συμπληρώνει: "Ενώ είχαν συμφωνήσει με τον Μαύρο να μην αποφασίσουν εν θερμώ για τον προπονητή η... υπόλοιπη ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ερήμην του το τέλος του Βλάχου και προχωρά στη στελέχωση της επόμενης μέρας: "Υπάρχουν ακόμα ερπετά που πίνουν το αίμα της ΑΕΚ", είπε ακόμα ο μεγάλος Θωμάς", γράφει χαρακτηριστικά το Goal και προσθέτει: "Τέσσερις για τον πάγκο, επιστροφή Δημητριάδη. Αναστασιάδης, Χάβος ή δίδυμο Δέλλα - Λυμπερόπουλου οι πρώτες επιλογές. Άμεση ανταπόκριση του Δημητριάδη στο τηλεφώνημα που δέχθηκε, χωρίς καν να συζητήσει συμβόλαιο". Όσο για τα αγωνιστικά; Η εφημερίδα γράφει: "Η Νέα Σμύρνη καίγεται, η ΑΕΚ καταρρέει και δεν ξέρει ποιος αποφασίζει"!

Keywords
Τυχαία Θέματα