Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:22 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής 6

Στη φάση του γκολ ενδεχομένως να μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση, όμως -αν και η μπάλα πάει προς αυτόν- το σουτ γίνεται εξ' επαφής και από δύσκολη γωνία αντίδρασης. Από εκεί και πέρα, χρειάστηκε επί της ουσίας να καθαρίσει μια φάση, το σουτ του Κολοβού στο 71' και το έκανε.

Χρήστος Αρκούδας 2

Για ακόμη μια φορά ήταν μοιραίος για την ΑΕΚ. Η φάση του γκολ

ξεκινάει από αυτόν και την αδυναμία του απλά να απομακρύνει τη μπάλα (η οποία πήγε πάνω του) στο πρώτο δοκάρι, μετά την εκτέλεση κόρνερ. Δεύτερο γκολ-δώρο σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Εκεί σταματούν όλα...

Γιώργος Κουτρουμπής 6

Έπειτα από ένα κακό παιχνίδι στην Κρήτη, βρήκε το σθένος να επιστρέψει σε μια θετική εμφάνιση. Ήταν σταθερός και παρών στις φάσεις που χρειάστηκε να καθαρίσει. Επίσης, ήταν καλός ξεκινώντας το παιχνίδι από πίσω.

Μαυρουδής Μπουγαϊδης 5

Δεν ενέπνεε... τεράστια εμπιστοσύνη, όμως δεν έκανε κάποιο μεγάλο λάθος, ενώ είχε και κάποιες θετικές επεμβάσεις. Η απόδοσή του κυμάνθηκε κάπου στη βάση και πιθανότατα ο βασικός λόγος που προτιμήθηκε να αντικατασταθεί αυτός (αντί του Γιάγκο), ήταν ότι φορτώθηκε μια αχρείαστη κάρτα στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Γιάννης Κοντοές 5

Αμυντικά είχε αρκετές άτυχες στιγμές, με κορυφαία αυτή που ο Αραβίδης στο 33' παίρνει ανενόχλητος την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και ο Κοντοές είναι στα... πέντε μέτρα και τον κοιτάει. Ωστόσο, πάλεψε πολύ και προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε και στον επιθετικό τομέα.

Γιάγκο Φερνάντες 4

Έκανε ένα αρκετά κακό παιχνίδι, ειδικά στο διάστημα που αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ. Δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ είχε προβλήματα και αμυντικά. Πιθανότατα θα είχε αντικατασταθεί αυτός στο ημίχρονο, αν δεν έβλεπε την κίτρινη στο 44' ο Μπουγαϊδης.

Αντώνης Ρίκκα 4

Αυτή του η εμφάνιση τον πήγε πίσω. Ήταν «μέσα στο ματς», πάλεψε, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό για να βοηθήσει στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας, έκανε λάθη, ενώ και αμυντικά δεν έδωσε τις βοήθειες που θα έπρεπε.

Νίκος Κουρέλλας 4

Συμμετείχε σε μια-δυο καλές στιγμές της ΑΕΚ, όμως αυτό που περίμενε ο Βλάχος από αυτόν ήταν να πάρει πρωτοβουλίες, να πάει στο ένας με έναν (που του έχει), να πάρει φάσεις πάνω του. Όμως, δεν το έκανε στο βαθμό που θα ήθελε ο προπονητής του.

Γιώργος Κατίδης 6

Ήταν από τους λίγους θετικούς παίκτες της ΑΕΚ, ειδικά στο διάστημα που αγωνίστηκε στον άξονα. Πάντως, ανεξαρτήτου θέσης, συμμετείχε ενεργά στο παιχνίδι και έκανε αισθητή την παρουσία του. Είχε τρία σουτ (στο 18', στο 40' και στο 45') και μια καλή σέντρα στον Φουρτάδο, στο 50'.

Δημήτρης Γροντής 4

Έκανε ακόμη ένα κακό παιχνίδι. Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να βοηθήσει την ΑΕΚ. Δεν πήρε φάσεις πάνω του, δεν κατάφερε να περάσει μπαλιές, δεν μπόρεσε να απειλήσει. Προσπάθησε, αλλά η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή.

Εμίλιο Φουρτάδο 3

Είναι τραγικό να είσαι σ

Keywords
Τυχαία Θέματα