Το γήπεδο, ο Τίγρης και ο... Μπάρλος

12:27 4/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "νέα εποχή Μπάρλου με σφραγίδα Τίγρη", γράφει η εφημερίδα σήμερα και εξηγεί: "Αυτός είναι ο στόχος του Μελισσανίδη και γι' αυτό οι εφημερίδες του Ολυμπιακού γράφουν για τον μεγάλο κίνδυνο που εγκυμονεί η παρουσία του, ακόμη κι αν η ΑΕΚ ξεκινήσει από χαμηλά. Συγκεκριμένα και μελετημένα τα πλάνα του για όλες τις πτυχές της αναγέννησης της Ενωσης. Ο Μελισσανίδης δεν θα αφήσει

κανέναν να παίξει με το μέλλον της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας. Το γήπεδο είναι μόνο η βάση και η απαραίτητη προϋπόθεση για μια ΑΕΚ που θα μαζεύει στη Νέα Φιλαδέλφεια 30.000 κόσμο μέσα κι άλλους τόσους απ' έξω, όπως τη χρυσή εποχή του Λουκά Μπάρλου".

SPORTDAY

Το θέμα του γηπέδου και τις κινήσεις του Μελισσανίδη αναλύει η εφημερίδα σήμερα, γράφοντας: "Ο «Τίγρης» προχωράει το πλάνο για την επιστροφή της ΑΕΚ σε λίγα χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που θα αποτελέσει τη βάση του συλλόγου για την επάνοδό του στην κορυφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, χρειάζεται να γίνουν ορισμένα σημαντικά βήματα για να συμβεί αυτό και ο γνωστός εφοπλιστής σκοπεύει να ανεβάσει ρυθμούς μετά το Πάσχα.

Το επόμενο διάστημα ο Μελισσανίδης αναμένεται να συναντηθεί με την πλευρά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ώστε να γνωρίζει αν οι τοπικές αρχές θα σταθούν δίπλα του σε αυτό το εγχείρημα.

Από εκεί και πέρα, σύντομα θα οριστικοποιηθεί το σχήμα με τους ανθρώπους που θα σταθούν στο πλευρό του «Τίγρη» για να προχωρήσει η ανέγερση του νέου γηπέδου.

Μέχρι στιγμής «παρών» έχει δηλώσει ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ένας «συμπαίκτης» που ήθελε ο Μελισσανίδης. Επίσης, σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και ο Πέτρος Παππάς, αν και υπάρχει η εντύπωση ότι στο σχήμα βρίσκονται ακόμα πιο «ηχηρά» ονόματα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η τρίτη κατηγορία μοιάζει για την ώρα ως ο πιο ρεαλιστικός προορισμός για την ΑΕΚ.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την επιστροφή του Μελισσανίδη, ο Δέλλας και οι συνεργάτες του θεωρούνται σίγοιροι, ενώ συνοδοιπόροι θα είναι ο Ζήκος και ο Λυμπερόπουλος".

GOAL

Μία μεγάλη συνέντευξη του Νίκου Πανταζή φιλοξενεί η εφημερίδα, ενώ αναφορικά με την ομάδα τονίζεται: "Οι μέτοχοι αποφασίζουν για το μέλλον της ΑΕΚ. Από τη βούληση που θα δείξουν στη Γ.Σ. της 14ής Μαϊου θα φανεί τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια. Επαφών συνέχεια από τον Μελισσανίδη".


LIVE SPORT

Δηλώσεις του αμετανόητου, για το γκρέμισμα του γηπέδου της ΑΕΚ Γιάννη Γρανίτσα, υπάρχουν στην εφημερίδα: "Ο Γρανίτσας επιμένει ακόμη και τώρα ότι πήρε τη... σωστή απόφαση όταν γκρέμισε το γήπεδο της ΑΕΚ: "Δεν έχω μετανιώσει", λέει. 10 χρόνια μετά το "έγκλημα" της Φιλαδέλφειας ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης παραμένει αμετανόητος".

Keywords
Τυχαία Θέματα