Με οδηγό τον Κριστιάνο

18:52 6/12/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΘΕΛΤΑ: 3-0
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Απίθανα πράγματα φέτος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε ακόμη ένα χατ τρικ και οδήγησε τη Ρεάλ σε νίκη με 3-0 επί της Θέλτα. Τα 23 γκο λσε 13 ματς έφτασε ο Πορτογάλος, τις 18 σερί νίκες η Ρεάλ.

Στο 6' ο Άλβαρες είπε όχι σε σουτ του Κριστιάνο, ενώ στο 7' η Θέλτα είχε δοκάρι με τον Λαριβέι και στο 9' η κεφαλιά του Ράμος, έξυσε το δοκάρι των φιλοξενουμένων. Οι Μαδριλένοι συνέχισαν να πιέζουν και τελικά στο 36ο λεπτό κέρδισε

πέναλτι φάντασμα σε πτώση του Ρονάλντο και ο ίδιος έκανε το 1-0 από τα 11 μέτρα.

Η «βασίλισσα» μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 64' έφτασε στο 2-0. Ο Ρονάλντο συνδυάστηκε με τον Κρόος και με δυνατό σουτ ο Πορτογάλος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο Πορτογάλο ολοκλήρωσε το σόου του στο 81ο λεπτό, κάνοντας το 3-0 από κοντά μετά από σέντρα του Μαρσέλο.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Ράμος, Καρβαχάλ, Πέπε, Μαρσέλο, Ιγιαραμένδι, Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες (53' Αρμπελόα), Μπέιλ, Ρονάλντο (84' Τσικαριτο), Μπενζεμά (80' Κοεντράο)

ΘΕΛΤΑ: Άλβαρες, Τζόνι, Φοντάς, Καμπράλ (73' Γκόμεθ), Μάγιο, Ραντόχα, Ερνάντεθ, Κρον Ντελι (82' Μίνα), Νολίτο, Λαριβέι, Ορεγιάνα (69' Ογκούστο Φερνάντες).

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΚΟΡΔΟΒΑ: 0-1
Γήπεδο: Σαν Μαμές

Η Κόρδοβα δεν είχε πάρει ποτέ ούτε βαθμό κόντρα στην Μπιλμπάο, αλλά απόψε την κέρδισε με 1-0μέσα στο «Σαν Μαμές»

Η Κόρδοβα εμφανίστηκε πολύ διαβασμένη και στο 23ο λεπτό μετά από λάθος του Γουρπέγι σχεδόν στο κέντρο, ο Γκιλάς έφυγε μόνος στην κόντρα και πλάσαρε εύστοχα τον Ιραϊθόθ για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο κίπερ της Μπιλμπάο, απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπόρχα, ενώ στο 60' και στο 62' η Μπιλμαπό απείλησε με τους Βιγκέρα και Ιτουράσπε.

Στο 68ο λεπτό ο Καμπαμπαντάλ έχασε απίστευτη ευκαιρία για την Κόρδοβα, ενώ στο 90' ο Ρίκο αστόχησε από ιδανική θέση.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Γουρπέγι, Λαπόρτ, Αουρτενέτσε (67' Σόλα), Ιτουράσπε, Ρίκο, Μουνιαΐν, Μπενιάτ (46' Ιραόλα), Βιγκέρα, Ουίλιαμς (46' Σουαέτα).

ΚΟΡΔΟΒΑ: Κάρλος, Πάντιτς, Πινίγιος, Λόπεθ, Καμπαμπαδάλ, Ντέιβιντ, Λούσο, Αμπέλ (73' Εκένγκ), Γκιλάς, Μπόρχα (85' Σίλβα), Φιδέλ (64' Κρέσπο)

ΕΛΤΣΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-2
Γήπεδο: Μαρτίνεθ Βαλέρο

Εύκολο απόγευμα είχε η Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Έλτσε, όπου και κέρδισε με 2-0.

Η Ατλέτικο πίεσε από το πρώτο λεπτό και στο 17' ο Χιμένεθ πήρε όμορφα την μπάλα μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ, έκανε το 1-0. Από τη μεριά της η Έλτσε είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 34ο λεπτό, αλλά ο Μογιά απέκρουσε εντυπωσιακά τα σουτ του Φαΐρ.

Οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό έκανε το 2-0. Ο Γκάμπι έβγαλε όμορφη κάθετη μπαλιά για τον Μάντζουκιτς κι εκείνος με σουτ στην κλειστή γωνία νίκησε τον Τίτον.

ΕΛΤΣΕ: Τίτον, Νταμιάν, Ρόκο, Λομπάν, Σίσμα, Πάσαλιτς (59' Ερέρα), Μοσκέρα, Ροντρίγκεθ (82' Άλβαρο), Φαίρ, Κορομίνας (66' Φραγκαπάνε), Τζόναθας

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χουανφράν, Χιμένεθ, Γοδίν, Σικέιρα, Γκάμπι, Αρντά (78' Ραούλ Χιμένεθ), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Μάντζουκιτς (73' Γκρισμάν)

Keywords
Τυχαία Θέματα