Το χάος της Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται

17:35 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ανατροπή σκηνικού στην Σούπερ Λίγκα. Μπορεί την περασμένη Τρίτη στο Δ.Σ. τέσσερις ομάδες (Λάρισα, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκός) δια στόματος Κώστα Πηλαδάκη να είχαν προτείνει αναδιάρθρωση στην Σούπερ Λίγκα έτσι ώστε να συμμετάσχουν 18 ομάδες αντί για 16, τρεις μέρες αργότερα όμως, στη Γ.Σ. αποφασίστηκε να μην υπάρξει αριθμητική αλλαγή!

Όπως έγινε γνωστό, κάτι τέτοιο εκτός από παράνομο είναι και δύσκολο να γίνει μιας και το πρωτάθλημα είναι

σε εξέλιξη και θα προέκυπταν ένα σωρό προβλήματα (τηλεοπτικά, εμβόλιμες αγωνιστικές, κλήρωση κλπ)!

Οι άνθρωποι της Λίγκας ωστόσο, δεσμεύτηκαν να συζητήσουν το θέμα και με ανθρώπους της ΕΠΟ...

Πηλαδάκης: Λυπάμαι που υπήρξα πρόεδρος!

Έξαλλος ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, εξερχόμενος από την Γ.Σ. για την απόφαση της Σούπερ Λίγκας που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα εντός ολίγων λεπτών.

«Ορισμένοι έκαναν κωλοτούμπα! Αυτήν τη κωλοτούμπα δεν την κατάλαβα. Λυπάμαι που υπήρξα πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Πετύχαμε τόσα χρόνια με μεγάλο κόπο να έχουμε μια επικερδή συμφωνία στην κεντρική διοίκηση. Όλα αυτά που κάναμε ήταν για το καλό του ποδοσφαίρου. Σήμερα, τρεις ημέρες μετά από μια ομόφωνη απόφαση, κάποιοι έβαλαν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα πάνω από την απόφαση. Υπήρχε σύμφωνη γνώμη από την ΕΠΟ και τη Nova για τα τηλεοπτικά, καθώς δεχόταν την αύξηση των ομάδων σε 18. Σε ορισμένους θα έπρεπε να τους απαγορευτεί να μιλάνε για το καλό του ποδοσφαίρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα