Το ΑΣΕΑΔ δικαιώνει τον Ολυμπιακό

12:43 19/12/2014 - Πηγή: AEK365

Τρεις μέρες πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, το ΑΣΕΑΔ έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα με απόφαση του που δικαιώνει τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, η πειραϊκή ΚΑΕ είχε προσφύγει στο δευτεροβάθμιο όργανο κατά του κύρους του προημιτελικού

με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός υποστήριζε πως στο γήπεδο ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αν και τιμωρημένος και πως παρόλο που ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών, υπήρχαν υπεράριθμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Ο Ολυμπιακός τόνιζε πως, βάσει κανονισμού, όποια ομάδα παραβαίνει τους κανόνες χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά. Ο αθλητικός δικαστής είχε πει πως είναι αναρμόδιος να εκδικάσει μια υπόθεση που αφορά αγώνα που διοργανώνει η ΕΟΚ με την Ομοσπονδία να υποστηρίζει πως αρμόδιος είναι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.
Τώρα το ΑΣΕΑΔ καλεί τον αθλητικό δικαστή να επανεξετάσει την ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός με πηγές να αναφέρουν πως η πειραϊκή ομάδα δεν έχει καταθέσει ένσταση, απλά έχει κάνει καταγγελία.
Σε περίπτωση που ο αθλητικός δικαστής τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό τότε τη θέση του θα πάρει ο Ολυμπιακός. Σημειώνεται πως τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένος ο ημιτελικός ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ο οποίος, μετά τη σημερινή απόφαση, είναι στον... αέρα και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο αναβολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα