Μας φαίνεται ύποπτο το αυτονόητο

11:47 19/12/2014 - Πηγή: AEK365

Βαριές ήττες χθες και για τον ΠΑΟ και για τον ΠΑΟΚ. Τριάρες, τεσσάρες και το κακό συναπάντημα. Δεν θα γράψω πως είναι άχρηστοι και κομπλεξικοί. Αυτή είναι η εύκολη λύση. Θα έλεγα πως είναι κανονικές ομάδες. Χθες έγιναν δύο κανονικά παιχνίδια και οι δύο καλύτερες ομάδες στον αγωνιστικό χώρο νίκησαν. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι πιο ποιοτικός, ποιος ήθελε περισσότερο τους βαθμούς, ποιος ήταν το φαβορί στα χαρτιά.

Δυο κανονικά παιχνίδια. Κανονικό ποδόσφαιρο. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να βλέπουμε. Για να πάψουμε να αποθεώνουμε ή να θεωρουμε ύποπτο το αυτονόητο. Και να παίρνει ο καλύτερος το πρωτάθλημα. Η βαθμολογία να διαμορφώνεται μετά τα παιχνίδια και όχι πριν.

Με έπιασε το ρομαντικό μου πάλι. Θυμήθηκα τότε που παίζαμε στη Νίκαια με τον Ιωνικό που ήταν στα χάλια του εκείνη τη σεζόν και χάσαμε 4-3 από τον... Πίτσο. την ίδια μέρα ο ΠΑΟ νίκησε και από 11 βαθμούς πίσω που είχε βρεθεί πριν τα μισά του πρώτου γύρου μας πέρασε έναν. Και την επόμενη Κυριακή έφαγε 3 στη Φιλαδέλφεια από τη μισή ΑΕΚ και έμεινε πάλι δύο πίσω. Και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έγινε χαμός. Και το πήρε ο... καλύτερος, δηλαδή η ΑΕΚ, την τελευταία αγωνιστική.
Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα