Της ακρωτηρίασαν το πόδι και το τοποθέτησαν ανάποδα! (ΦΩΤΟ)

22:32 28/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η 22χρονη Τζόρνταν Μούντι πριν από λίγο καιρό διαγνώστηκε με καρκίνο στο μηριαίο οστό. Την εποχή εκείνη, η Μούντι σπούδαζε στη Νέα Υόρκη όπου και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και μπόρεσε να ξεπεράσει την ασθένεια. Ωστόσο, η ασθένεια πριν από λίγους μήνες επέστρεψε.

Αυτή τη φορά, η Μούντι που βρισκόταν στην πατρίδα της στο Λιντς της Βρετανίας, ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι μόνο η χημειοθεραπεία δεν ήταν αρκετή. Η μόνη η λύση

ήταν να της κόψουν το πόδι.

Ωστόσο της πρόσφεραν την εναλλακτική να μην χάσει εντελώς το πόδι της με έναν αρκετά... ανορθόδοξο τρόπο.

Οι γιατροί ακρωτηρίασαν τον μηρό της κοπέλας και στη θέση του τοποθέτησαν το υπόλοιπο πόδι της, από την γάμπα έως το πέλμα. Μάλιστα, το πόδι τοποθετήθηκε ανάποδα με το πέλμα να κοιτά προς τα πίσω. Οι γιατροί δεν είχαν κάνει κάποιο λάθος, απλώς με αυτό τον τρόπο προετοίμασαν το πόδι της να δεχθεί το προσθετικό πόδι που θα της τοποθετήσουν στη συνέχεια.

Η λογική είναι ότι η γάμπα πλέον θα λειτουργεί ως μηρός και η φτέρνα ως το γόνατο που λείπει. Πάνω εκεί θα τοποθετηθεί το προσθετικό πόδι. Με τον τρόπο αυτό, η Μούντι θα μπορέσει να περπατήσει ξανά χωρίς να έχει ανάγκη από καροτσάκι ή πατερίτσες.

Η ίδια λέει ότι αρχικά τα νέα των γιατρών και το νέο της... ανάποδο πόδι ήταν ένα σοκ. Τώρα όμως ανυπομονεί να γίνει ξανά ανεξάρτητη και να συνεχίσει τη ζωή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα