Την τραυμάτισε ο Κασίγιας, τη σκότωσε ο Στοχ

23:45 9/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η αγωνιστική

ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: MSK Ζίλινα

Δεν σηκώνει κεφάλι η Ισπανία που χάρη στην κακή της εμφάνιση και μια γκέλα του Κασίγιας γνώρισε την ήττα με 2-1 από τους Σλοβάκους. Οι Σλοβάκοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 11' όταν ο Μακ με σουτ από

το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασίγιας που έκανε μεγάλη επέμβαση. Δύο λεπτά μετά ο Ντιέγκο Κόστα με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο. Τελικά στο 17' ήρθε το και το πέτυχαν οι γηπεδούχοι όταν ο Κούτσκα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήρε φάλτσα και ο Κασίγιας δεν κατάφερε να τη σταματήσει παρότι είχε πορεία προς το κέντρο της εστίας του. Ο Αλπιόλ στο 23' δεν κατάφερε να σκοράρει εξ επαφής. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κασίγιας είπε "όχι" στο σουτ του Πετσόφσκι. Στην επανάληψη η Ισπανία μπήκε δυνατά και στο 52' απείλησε με τον Ντιέγκο Κόστα. Μετά το 60' όμως ο ρυθμός έπεσε και οι Σλοβάκοι αμύνονταν σωστά. Τελικά στο 82' ο Πάκο Αλκάθερ κατάφερε να ισοφαρίζει για την Ισπανία κάνοντας το 1-1 έχοντας ξεκινήσει από ελεγχόμενη θέση. Η Σλοβακία όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 87' έκανε το 2-1 με τον Στοχ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ισπανία είχε να χάσει ματς προκριματικών από τις 7 Οκτωβρίου του 2006 όταν είχε ηττηθεί από τη Σουηδία.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκρτελ, Γκιέμπερ, Χούμποτσαν, Πετσόφσκι, Κούτσκα (83'Κις), Βάις (54'Ντούρις), Χάμσικ, Μάκ (61'Στοχ).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Χουανφράν (81'Καθόρλα), Αλμπιόλ (58'Πέδρο), Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Κόκε, Φάμπρεφας, Σίλβα (70'Αλκάθερ), Ινιέστα, Ντιέγκο Κόστα.

ΣΚΟΠΙΑ-ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΟ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Εθνικό Στάδιο

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για τα Σκόπια που νίκησαν δύσκολα με 3-2 το Λουξεμβούργο. Οι Σκοπιανοί άνοιξαν το σκορ στο 20' όταν ο Ζουμπέρ έδιωξε πάνω στο Τραϊκόφσκι και αυτός με φανταστική κούρσα και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το Λουξεμπούργο όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 39' ισοφάρισε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπενσί. Πέντε λεπτά μετά ο Τουρπέλ με σουτ έκανε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Στο 66' οι Σκοπιανοί κέρδισαν πέναλτι και ο Γιάχοβιτς ισοφάρισε. Τελικά τη νίκη στους γηπεδούχους έδωσε το γκολ του Αμπντουραχίμι στο 93'.

ΣΚΟΠΙΑ: Πατσόγκι, Τσουτσούλι (46'Αλιλόφσκι), Μοΐσοφ, Σίκοφ, Ριστόφσκι, Ντεμίρι, Ιμραΐμι (46'Αμπντουραχίμι), Μουάρεμ (60'Γιάχοβιτς), Αντέμι, Τραϊκόφσκι, Κοστόφσκι.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Ζουμπέρ, Σανότ, Γιάνις, Γιανς, Φίλιπς, Ζέρσον, Κ.Μάρτινς, Μουτσς, Ντα Μότα (63'Χόλτερ), Μπενσί (75'Λατέρζα), Τουρπέλ (70'Ντεβίλ).

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μπορίσοφ Αρένα

Ένα αυτογκόλ στο 82' λύτρωσε την Ουκρανία και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη απέναντι στους Λευκορώσους με 2-0. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές φάσεις αλλά σκόραραν. Στο 82' ο Κονοπλιάνκα σέντραρε και ο Μαρτίνοβιτς έστειλε με το γόνατο την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Σίντορτσουκ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Ζενιόφ, Μαρτίνοβιτς (87'Σαβίτσκι), Πολιάκοφ, Βερκόβτσοφ, Φιλιπένκο, Ντραγκούν, Στάσεβιτς (46'Κίσλιακ), Γκορντέιτσουκ (79'Κορνιλένκο), Κρίβετς, Μπαλάνοβιτς, Καλάτσεφ.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιάτοφ, Κατσερίντι, Κούτσεφ, Σέβτσουκ, Φεντέσκι, Στεπανένκο, Ροτάν (64'Σίντορτσουκ), Έντμαρ (79'Μπουντκίβσκι), Γιαρμολένκο, Ζοζούλια (91'Τίμστσουκ), Κονοπλιάνκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα