Ισόπαλο το ντέρμπι, κορυφή για Αυστρία!

23:45 9/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-7ος ΟΜΙΛΟΣ

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: 0-0
Γήπεδο: Ράινπαρκ

Χαρακίρι έκανε το Μαυροβούνιο, που κόλλησε στο 0-0 με το αδύναμο Λιχτενστάιν.

Στο 6ο μόλις λεπτό, ο Γέλε είπε όχι σε προσπάθεια του Βούκσεβιτς, ενώ στο 30' ο Νταμιάνοβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία για το Μαυροβούνιο. Στο 32' ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι και δύο

λεπτά αργότερα, ο Γέλε είπε όχι σε σουτ του Γιόβετιτς. Το Μαυροβούνιο συνέχισε να πιέζει και είχε και νέο δοκάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Νταμιάνοβιτς ξανά.

Το Μαυροβούνιο πίεσε και στην επανάληψη κι έχασε πολλές ευκαιρίες, με κορυφαία εκείνη του Μπίτερ στο 68ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ.

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Γέλε (62' Μπίτσερ), Κάουφμαν, Κιντάνς (80' Κούνε), Μπουργκμάιερ, Γιλντίζ, Μ.Μπίχελ, Χάσλερ, Σαλάνοβιτς, Πολβερίνο, Βίζερ (44' Κρίστεν), Φρικ

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Πόλεκσιτς, Παβίσεβιτς, Γιοβάνοβιτς, Τομάσεβιτς, Ζβέροτιτς, Σίμιτς, Βούκσεβιτς (57' Νίκολιτς), Γιόβοβιτς, Γιόβετιτς (74' Γκρμπιτς), Μπεκιράι (46' Βούτσινιτς), Νταμιάνοβιτς.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Ζίμπρου

Τεράστιο διπλό με 2-1 πέτυχε η Αυστρία μέσα στη Μολδαβία κι έπιασε κορυφή.

Η Αυστρία πίεσε από νωρίς και στο 11ο λεπτό ο Αλάμπα με πέναλτι έκανε το 1-0. Ωστόσο στη συνέχεια οι Μολδαβοί ανέβασαν στροφές και στο 27ο λεπτό, ο Ντεντόφ κι εκείνος με πέναλτι, έκανε το 1-1. Στο 34ο λεπτό, ο Κεμπανού απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Αλάμπα και στο 35' είπε όχι σε προσπάθεια του Πρεντλ, ενώ στο 43΄σταμάτησε τον Γιουνούζοβιτς.

Η Αυστρία μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 51ο λεπτό, ο Φουχς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιάνκο από κοντά έκανε το 2-1. Στο 81ο λεπτό το σουτ του Λάιτγκεμπ κόντραρε σε σώματα, ενώ στο 82' αποβλήθηκε ο Γιάνκο.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Κεμπανού, Αρμάς, Επουρεάνου, Γκολοβατένκο, Γιαρντάν, Ερχάν, Κοζοκάρι (65' Αντόνιουκ), Γκάτσαν, Ιονίτα, Ντεντόφ, Πισούστιακ (46' Σιντορτσένκο)

ΑΥΣΤΡΙΑ: Αλμέρ, Ντράγκοβιτς, Φουχς, Αλάμπα, Πρεντλ, Κλάιν, Γιουνούζοβιτς (86' Ιλσάνκερ), Μπαουμγκάρτλινγκερ, Αρναούτοβιτς (79' Λάιτγκεμπ), Σάμπιτζερ (46' Χάρνικ), Γιάνκο.

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Στάδιο Φιλίας

Στο 1-1 έμειναν Σουηδία και Ρωσία στο ντέρμπι του ομίλου, με κερδισμένη να είναι η Αυστρία.

Οι Ρώσοι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Σαμέντοφ τροφοδότησε τον Κοκόριν κι εκείνος με εξαιρετικό πλασέ που πέρασε και κάτω από τα πόδια Σουηδού αμυντικού, έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν καθώς κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ακινφέεφ είπε όχι στην εκτέλεση του Λάρσον και κράτησε το μηδέν. Στο 22ο λεπτό, το σουτ του Ντζιούμπα, έξυσε το δοκάρι του Ίζακσον.

Η Σουηδία μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό, ο Ντουρμάζ έβγαλε όμορφη σέντρα από αριστερά και ο Τόιβονεν με προβολή έκανε το 1-1. Στο 58ο λεπτό, ο Σατόφ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 66' ο Κοκόριν έχασε μεγάλη ευκαιρία.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίζακσον, Άντονσον, Γκράνκβιστ, Όλσον, Μπένγκτσον, Μπαχουί (79' Κατσάνικλιτς), Λάρσον, Κάλστρομ (86' Βέρνμπλουμ), Ντουρμάζ, Ζενγκίν, Τόιβονεν (57' Ελμάντερ).

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεφ, Σμολνίκοφ, Ιγκνάσειτς, Β.Μπερεζούτσκι, Γκλουσάκοφ, Σατόφ, Σαμέντοφ (73' Γκριγκόριεφ), Φαϊζούλιν (87' Ντζαγκόεφ), Ντ.Κομπάροφ (8' Γκρανάτ), Κοκόριν, Ντζιούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα