Πετούν οι νυχτερίδες...

15:08 2/11/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΤΣΕ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 2-1
Γήπεδο: Μαρτίνεθ Βαλέρο

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Έλτσε που κέρδισε με 2-1 την Εσπανιόλ.

Στο 6ο μόλις λεπτό, ο Κασίγια είπε όχι σε σουτ του Πάσαλιτς, ενώ στο 19' ο Τζόναθας άνοιξε το σκορ για την Έλτσε. Στο 21ο λεπτό ο Τάιτον είπε όχι σε σουτ του Γκαρθία, ενώ στο 53' η Έλτσε πέτυχε ακόμη ένα τέρμα με τον Τζόναθας ξανά.

Η Έλτσε έμεινε με 10 παίκτες στο 76ο λεπτό λόγω αποβολής του Ροντρίγκες, ενώ στο 85' αποβλήθηκε και ο έτερος Ροντρίγκες της Έλστε που έκανε πέναλτι και ο Στουάνι

από τα 11 μέτρα μείωσε σε 2-1.

ΕΛΤΣΕ: Τάιτον, Σουάρεθ, Λομπάν, Σίσμα, Ρόκο, Μοσκέρα, Πάσαλιτς (80'Χοσέ Άνχελ), Ροντρίγκες, Β.Ροντρίγκες, Τζόναθας, Ερέρα (73' Κορομίνας)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Κολότο, Λόπεθ, Γκονζάλες, Φουέντες, Κάνιας, Άλεξ (58' Καϊσέδο), Βάσκεθ, Μοντάνιες (76' Σεβίγια), Γκαρθία (58' Τζορντάν), Στουάνι.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Λεβάντε που επικράτησε με 2-1 της Αλμερία.

Η Λεβάντε μπήκε καλύτερα στο πρώτο μέρος και στο 25ο λεπτό ο Μπαράλ με όμορφη προσπάθεια άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη η Αλμερία μπήκε καλύτερα και στο 70' ο Τζόναθαν έφερε στα ίσα το σκορ. όμως η χαρά των φιλοξενουμένων κράτησε μόλις 5 λεπτά, καθώς στο 75' ο Κασαδέσους έκανε το 2-1 για τη Λεβάντε.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρίνιο, Ναβάρο, Βύντρα, Χυανφράν, Καραάμπελας, Ντιόπ, Καμαράσα (72' Σισοκό), Ίβανσιτς (64' Γκαβιλάν), Γκαρθία (78' Μοράλες), Μπαράλ, Κασαδέσους.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ρουμπέν, Τρουχίγιο, Ντος Σάντος, Ναβάρο, Ντουμπαρμπιέ, Κορόνα (57' Χέμεντ), Βέρθα, Τόμας, Τζόναθαν, Μέντες (64' Σοριάνο), Τιεβί (64' Ουέλιγκτον Σίλβα)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-3
Γήπεδο: Μαδριγάλ

Την απίστευτη φετινή πορεία της συνεχίζει η Βαλένθια που κέρδισε με 3-1 τη Βιγιαρεάλ.

Στο 1ο μόλις λεπτό, ο Ασένχο είπε όχι σε προσπάθεια του Ροδρίγο και τελικά στο 6', η Βαλένθια πήρε κεφάλι στο σκορ με το αυτογκόλ του Τριγκέρος.

Η Βιγιαρεάλ προσπάθησε να βγει μπροστά στο δεύτερο μέρος αλλά στο 64' ο Μουστάφι με όμορφη κεφαλιά έκανε το 2-0. Και στο 73ο λεπτό, μετά από κόρνερ, ο Μουστάφι σκόραρε ξανά κι έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η Βιγιαρεάλ ήταν να μειώσει στο 88ο λεπτό με τον Τριγκέρος.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Γκάμπριελ, Ντοράδο, Κοστα, Μπρούνο, Τριγκέρος, Γκόμες (60' Τζόναθαν ντος Σάντος), Τσερίσεφ, Ούτσε (71' Μορένο), Ντος Σάντος (65' Βιέτο)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Οταμέντι, Μουστάφι, Μπαραγάν, Γκαγιά, Γκόμες, Φουέγο, Πιάτι, Φεγκουλί (79' Ζιλ), Ροδρίγο (86' Παούλ), Αλκαθέρ (79' Νεγρέδο)

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1-0
Γήπεδο: "Nuevo San Mames"

Η Σεβίλλη πήγε να παίξει στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο έχοντας τις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές ισάριθμες νίκες και στόχο να βρεθεί μόνη πρώτη στη κορυφή αλλά η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έβαλε τέλος στο σερί της κατόχου του Europa League επικρατώντας με 1-0.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 13ο λεπτό ο Αντούριθ που αξιοποίησε ασίστ του Σουσαέτα και με τρομερό βολέ έκανε το 1-0 για την Αθλέτικ Μπιλμπάο με το τέταρτο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Βέβαια, 16 λεπτά αργότερα ο σκόρερ στάθηκε άτυχος καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 29' λόγω τραυματισμού. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και για δεύτερο γκολ με τον Σουσαέτα αλλά δεν βρήκαν στόχο.
Η Σεβίλλη βρέθηκε σε μέτρια μέρα και με μόλις τέσσερα σουτ στον αγώνα, το ένα προς την εστία, δεν απείλησε τη Μπιλμπάο, με εξαίρεση ένα σουτ του Άσπας στο 89', με την Αθλέτικ να φτάνει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Ετσεΐτα, Λαπόρτε, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε, Μίκελ Ρίκο, Σουσαέτα (61' Ακέτσε), Μουνιαΐν (83' Γκουρπέγκι), Ντε Μάρκος, Αντούριθ (29' Γκιγιέρμο)
ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Παρέχα, Καρίκο, Τρεμουλινάς, Εμπιά (45' Μπανέγκα), Κριχόβιακ, Βιδάλ, Σουάρεθ, Βιτόλο (45' Γκαμέιρο), Μπάκα (70' Άσπας)

Keywords
Τυχαία Θέματα