Τίμησαν την ΑΕΚ!

22:02 7/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μια εξαιρετική βραδιά διοργάνωσε η διοίκηση της Μαλεσίνας με αφορμή την άνοδό της στην Α2 κατηγορία. ­Η ομάδα του Αίαντα προσκάλεσε την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ, ώστε να δοθεί μια φιλική αναμέτρηση και να γίνει παράλληλα και βράβευση στον σύλλογο για την άνοδό του, αλλά και στα κορίτσια της Ένωσης για την ιστορική κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Το κλίμα ήταν αρκετά καλό και αρκετός ήταν ο κόσμος που έδωσε το «παρών» στις εξέδρες, ώστε να παρακολουθήσει μια ωραία αναμέτρηση.

Από πλευράς της γυναικείας ομάδας η Μπογιάνα

Ντογκανιτς, αλλά και η Χαρά Σάκκουλα μαζί με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας , Χρήστο Δούκα βρέθηκαν στη Μαλεσίνα και τιμήθηκαν, δείχνοντας αρκετά χαρούμενοι για το γεγονός. Ενώ και η ανδρική ομάδα παρέλαβε τιμητικές πλακέτες μαζί με το προπονητικό τιμ ως ένδειξη σεβασμού από τους αντιπάλους τους και συγχαρητηρίων.

Στα καθαρά αγωνιστικά δεν κρατήθηκε σκορ, ωστόσο και οι δύο ομάδες κατάφεραν να ξεμουδιάσουν, αφού οι επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις έχουν τελειώσει για την φετινή σεζόν. Έτσι και οι δύο προπονητές κράτησαν τις ομάδες του σε εγρήγορση και έδειξαν ικανοποιημένοι από το θέαμα που προσέφεραν οι παίκτες των δύο ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα