Τηλεοπτικό και το Ηλυσιακός-ΑΕΚ!

16:14 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μόλις χθες η ΕΠΟ ανακοίνωσε επίσημα ότι η αναμέτρηση αυτής της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΟΑΝ, για το Κύπελλο, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Gazzetta.gr. Η αθλητική ιστοσελίδα ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι καλύψει ζωντανά και το παιχνίδι που ακολουθεί για την Ένωση, τον αγώνα με τον Ηλυσιακό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά την επιτυχία που είχε η τηλεοπτική μετάδοση του ματς του Μανδραϊκού με την ΑΕΚ, του πρώτου αγώνα της «Ενωσης» στη νέα εποχή, το gazzetta.gr συνεχίζει τις εκπλήξεις προσφέροντας στους φίλους της ΑΕΚ και όχι μόνο, ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Το μεγάλο ντέρμπι του 6ο ομίλου της Γ' Εθνικής μεταξύ Ηλυσιακού και ΑΕΚ θα μεταδοθεί σε ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το Gazzetta ΤV, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τη μεγάλη πρόκληση για την ΑΕΚ στο δρόμο προς την άνοδο στην Football League!
Kι όλα αυτά, μετά από ένα Σαββατοκύριακο με φουλ μεταδόσεις από το Gazzetta ΤV για το κύπελλο της Γ΄εθνικής που για πρώτη χρονιά θεσπίστηκε φέτος. Η αρχή γίνεται στις 16 και 17 Νοεμβρίου και η ΕΠΟ ανακοίνωσε την κάλυψη των αγώνων ως εξής: Το site gazzetta.gr θα προβάλει τρεις αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής. Πρόκειται για τους αγώνες Εθνικός Φιλιππιάδας-Λάρισα (16/11, 14:30), ΑΕΚ-Άγιος Νικόλαος (17/11, 14:30) και Ιωνικός-Κισσαμικός (17/11, 17:00)».

Keywords
Τυχαία Θέματα