Με το αριστερό Μπάρτσα και Ρεάλ

15:28 4/1/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-0
Γήπεδο: Ανοέτα

Την ευκαιρία να πιάσει κορυφή έχασε η Μπαρτσελόνα, που γνώρισε την ήττα με 1-0 μέσα στην έδρα της Σοσιεδάδ και ξεκίνησε με άσχημο τρόπο τη νέα χρονιά.

Με τραγικό τρόπο ξεκίνησε το ματς για την Μπαρτσελόνα, καθώς με τη συμπλήρωση 82 δευτερολέπτων ο Άλμπα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα

στα δίχτυα της ομάδας του κι έκανε το 1-0 για τη Σοσιεδάδ με αυτογκόλ. Οι Καταλανοί προσπάθησαν να ανέβουν και απείλησαν στο 21' με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Τσάβι, ενώ στο 37' ο Κανάλες άδειασε τον Άλμπα αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά. Στο 44ο λεπτό ο Ρούγι απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Σουάρες.

Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα συνέχισε να είναι τραγική παρά την είσοδο των Μέσι και Νεϊμάρ και η μοναδική μεγάλη στιγμή που είχε ήταν στο 87' μια κεφαλιά του Σουάρες, με τον Ρούγι να διώχνει εντυπωσιακά.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρούγι, Ι.Μαρτίνεθ, Κ.Μαρτίνεθ, Ανσοτέγι, Λα Μπέγια, Μπεργάρα, Γκρανέρο, Κανάλες (90+3' Γιούρι), Πριέτο, Κάστρο (66' Φινμπόγκασον), Βέλα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Μοντόγια, Μασεράνο, Ματιέ (70' Άλβες), Άλμπα, Μπούσκετς, Ινιέστα, Τσάβι, Πέδρο (58' Νεϊμάρ), Σουάρες, Μουνίρ (46' Μέσι).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΕΪΜΠΑΡ: 1-2
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Τεράστιο διπλό πανηγύρισε η Εϊμπάρ με 2-1 μέσα στην έδρα της Εσπανιόλ.

ΟΙ φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34' με τον Μανού ντελ Μοράλ, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Μπόβεδα έκανε το 2-0.

Από εκεί και πέρα η Εσπανιόλ πίεσε και είχε φάσεις να μειώσει και τα κατάφερε στο 81ο λεπτό με το γκολ του Καϊσέδο.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Κολότο, Αρμπίγια, Φουέντες, Λόπεθ (46' Μορίγια), Γκονζάλεθ, Σάντεθ, Κάνιας, Μοντάνιες (84' Ματιόνι), Γκαρθία, Καϊσέδο.

ΕΪΜΠΑΡ: Ιρουρέτα, Καστεγιάνο, Μπόβεδα, Νάβας, Μπερχόν (72' Αμπραχάμ), Γκαρθία, Εράστι, Κάπα, Ντελ Μοράλ (88' Λέκιτς), Πιοβατσάρι (85' Άνχελ).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-1
Γήπεδο: Μεστάγια

Δεν ξεκίνησε καλά το 2015 για τη Ρεάλ Μαδρίτης... Οι Μαδριλένοι μετά από 22 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τη Βαλένθια, στο «Μεστάγια» και πλέον η Μπαρτσελόνα απέχει μόλις ένα βαθμό.

Η Ρεάλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 13ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, με τον Ρονάλντο να κάνει το 1-0 από τα 11 μέτρα. Στο 17ο λεπτό ο Κασίγιας είπε όχι σε σουτ του Αλκαθέρ, ενώ στο 26' ο Ρονάλντο απέφυγε και τον Άλβες, αλλά από πλάγια θέση κατάφερε να αστοχήσει. Στο 41' το σουτ του Μπαραγάν κόντραρε στον Πέπε, ενώ στο 44' ο Κασίγιας είπε όχι σε σουτ του Γκόμες και στο 45+1' ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι.

Οι «νυχτερίδες» μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 52' ο Μπαραγάν έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Πέπε και κατέληξε στα δίχτυα του Κασίγιας για το 1-1. Και στο 65ο λεπτό μετά από κόρνερ του Παρέχο, ο Οταμέντι με κεφαλιά έφερε τούμπα το ματς. Στο 68ο λεπτό ο Μπαραγάν έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-1, ενώ στο 79' η κεφαλιά του Ράμος πέρασε μόλις άουτ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Οταμέντι, Μουστάφι, Ορμπάν, Μπαραγάν (72' Φεγκουλί), Παρέχο, Πέρεθ, Πιάτι (22' Γκαγιά), Γκόμες, Νεγρέδο (80' Ροδρίγο), Αλκαθέρ.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Ίσκο, Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες (71' Κεντίρα), Μπενζεμά (81' Τσικαρίτο), Ρονάλντο, Μπέιλ (71' Χεσέ)

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: ALFONSO PEREZ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2015 η Ράγιο Βαγιεκάνο καθώς κέρδισε εκτός έδρας τη Χετάφε με 2-1 και τη προσπέρασε στη βαθμολογία.
Η νίκη, στο μίνι ντέρμπι της Μαδρίτης, ήρθε με ανατροπή καθώς η Χετάφε προηγήθηκε μόλις στο τρίτο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάσκεθ. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία και για δεύτερο γκολ αλλά στο 17' ο Ντιέγκο Κάστρο σημάδεψε το δοκάρι.
Μετά το γκολ που δέχτηκε, η Ράγιο Βαγιεκάνο ανέβηκε, έχασε τρεις καλές ευκαιρίες με τον Μπαπτιστάο και τελικά στο 39' ο Χοσαμπέντ εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα Γκουαΐτα και με πλασέ εκτός περιοχής έκανε το 1-1.
Στην επανάληψη, η Ράγιο ήταν πιο κινητική, κυνήγησε το γκολ και το πέτυχε στο 64ο λεπτό. Από σέντρα που βγήκε από τα δεξιά, η άμυνα της Χετάφε δεν έδιωξε καθόλου σωστά και ο Κακουτά με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Ραούλ Μπαένα που έκανε το τελικό 1-2.
Ήταν η πρώτη νίκη της Ράγιο Βαγιεκάνο μετά από ένα μήνα με τη Χετάφε να εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη από τα τέλη Οκτωβρίου.

ΧΕΤΑΦΕ: Γκουαΐτα, Αλέξις, Νάλντο, Εσκουδέρο (30' Λάγο), Βαλέρα, Σαμίρ, Λασέν, Σαράμπια, Γιοντά (55' Πέδρο Λεόν), Κάστρο (55' Ροντρίγκες), Βάσκεθ
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Τόνιο, Τίτο, Ινσούα, Αμπντουλαγιέ Μπα, Μπαένα, Τρασόρας, Κακουτά, Χοσαμπέντ, Μορένο (63' Ακίνο), Μπαπτιστάο (80' Μανούτσο), Μπουένο (67' Κίνι)

Keywords
Τυχαία Θέματα