Νίκη για Λεβαδειακό και Ολυμπιακό Βόλου

13:54 4/1/2015 - Πηγή: AEK365

Με το κουπόνι μας να μην είναι ενδεικτικό της ημέρας καθώς αρκετά μεγάλα πρωταθλήματα δεν έχουν επιστρέψει ακόμα από τη διακοπή λόγω εορτών, σήμερα το ενδιαφέρον μας θα στραφεί και πάλι στη Superleague που συνεχίζεται με 4 αναμετρήσεις και στην Primera Division από την οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Αγγλία και τη Γαλλία υπάρχει αγωνιστική

δράση στο κύπελλο και σήμερα ρίχνονται στη μάχη οι «μεγάλοι». Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Σίτι και Λίβερπουλ έχουν θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα σε Γουότφορντ, Γέοβιλ, Σέφιλντ Γουέν. Και Γουίμπλετον αντίστοιχα, ενώ η Άρσεναλ υποδέχεται τη Χαλ. To Κουπόνι Κυριακήςπεριλαμβάνει ακόμα αγώνες για τη Β' Ισπανίας, την Πορτογαλία, τη Χιλή, τη Σκωτία και την Τουρκία.

Σημείο της ημέρας η νίκη του Λεβαδειακού

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά Στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» του Λεβαδειακού με αντίπαλο τον Εργοτέλη σε απόδοση 1.90. Έπειτα από ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα, στο οποίο δεν ανταπεξήλθε όπως θα ήθελε, ο Λεβαδειακός σήμερα θέλει να κάνει νέα αρχή. Οι Βοιωτοί προέρχονται από τρεις σερί ήττες από Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, χαρακτηριστικό όμως είναι σε όλα τα ματς έχασαν οριακά και ενδεχομένως άδικα, αφού έπαιξαν στα ίσια τους αντιπάλους τους και σίγουρα δικαιούταν κάτι περισσότερο. Σήμερα κόντρα στον Εργοτέλη δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα για τους «πράσινους» εκτός της νίκης, προκειμένου να αρχίσουν να εκμεταλλεύονται περισσότερο και την έδρα τους, όπου μέχρι στιγμής μετρούν μόλις ένα «τρίποντο». Το ρεκόρ τους στη Λειβαδιά είναι 1-4-3 με απολογισμό τερμάτων 7-9. Πάρα πολύ σημαντικές οι επιστροφές των Μπορδαγαράι (ΜΕ 7/0), Κώτσιου (ΑΜ 12/1), Ορτέγα (ΜΕ 12/0) και Ζίτο (ΜΕ 12/0), απών απ' τα επόμενα τρία (!) ματς ο Μάντζιος έπειτα απ' την αποβολή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης μάλιστα, η ΠΑΕ Λεβαδειακός εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, τονίζοντας ότι υπήρξε οφσάιντ στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ και δύο περιπτώσεις πέναλτι που δε δόθηκαν υπέρ τους.

Φεύγει με «διπλό» ο Ολυμπιακός Βόλου

Για τη Football League ξεχωρίζει η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου εκτός έδρας με τον Φωκικό σε απόδοση 2.25. Έπειτα από δύο πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα με Λαμία και Τύρναβο (ήττες), ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε αυτό που ήθελε στο... βούρκο του Αιγινίου κόντρα στον Αιγινιακό. Το ματς έγινε στις 18 Δεκεμβρίου και οι Θεσσαλοί επικράτησαν δίκαια 2-1 με δύο γκολ του Διαμαντόπουλου. Βρίσκονται στους 13 πόντους, στο -6 απ' την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Παρελθόν αποτελεί ο Χιντζίδης, που συνεχίζει στον Αγροτικό Αστέρα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Κούτσι (ΕΠ 8/3).

Goal/Goal η Άρσεναλ, κρατάει το χάντικαπ η Λιντς

Συνεχίζουμε με Κύπελλο Αγγλίας, από όπου προκύπτουν δύο αξιόλογα σημεία. Το πρώτο είναι το G/G (Goal/Goal να σκοράρουν και οι δύο ομάδες) στην αναμέτρηση Άρσεναλ - Χαλ σε απόδοση 2.00. Γενικώς η σεζόν που διανύει η Άρσεναλ είναι αρκετά προβληματική, αν και τελευταία έδειξε να βρίσκει κάποιο ρυθμό. Μάζεψε δέκα βαθμούς, ωστόσο στο ματς με την Σαουθάμπτον, την Πρωτοχρονιά, εμφανίστηκε μάλλον κουρασμένη, με τα γνωστά της αμυντικά κενά και το πλήρωσε με ήττα. Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδοσιακά σε τέτοια παιχνίδια κυπέλλου κάνει αρκετές αλλαγές, αλλά αυτή τη φορά υπάρχει η ιδιομορφία των πολλών απουσιών λόγω τραυματισμών. Συγκεκριμένα, Ράμσεϊ, Αρτέτα, Οζίλ, Ντιαμπί και Γουίλσιρ είναι εκτός, ο Ζιρού είναι τιμωρημένος, ενώ ο Γουέλμπεκ έχει και αυτός έναν μικροτραυματισμό. Ο Ποντόλσκι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στην Ιντερ και δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι. Ο Βενγκέρ, αναμένεται να κάνει αλλαγή κάτω από τα δοκάρια, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στον Οσπίνα, διαθέσιμος είναι ξανά και ο Γουόλκοτ, όπως και ο Φλαμινί και δεν αποκλείεται αμφότεροι να είναι στο αρχικό σχήμα.

Από την άλλη πλευρά, σπουδαία η νίκη έκανε την Πρωτοχρονιά η Χαλ, στο παιχνίδι στο οποίο υποδέχτηκε την Εβερτον. Σπουδαία τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά, αφού παρέμεινε μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ κέρδισε έναν αντίπαλο με διαφορετικούς στόχους από αυτήν. Με την ίδια λογική αντιμετωπίζει σήμερα την Αρσεναλ, όντας το αουτσάιντερ μεν, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της, δε. Ο σημαντικός και ποιοτικός μέσος, Χαντλστόουν, επιστρέφει μετά από τέσσερις αγώνες, αφού εξέτισε την τιμωρία του και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Κουίν, που επιστρέφει και αυτός από τιμωρία. Μαγκουάιρ, Ινς και Σαγκμπό πιθανότατα να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.Απουσίες υπάρχουν πάντως, αφού Ρομπέρτσον, Ροσίνιορ, Ραμίρεζ, Ντιαμέ και Ντόουσον, ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και έμειναν εκτός αποστολής.

Το άλλο παιχνίδι που ξεχωρίζει από το FA Cup είναι το +1 της Λιντς με αντίπαλο τη Σάντερλαντ σε απόδοση 2.10. Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Λίντς. Αν η Λίντς ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα.

Παίρνει το «τρίποντο» η Ουν. Κονσεπσιόν

Κλείνουμε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου με τον «Άσσο» της Ουνιόν Κονσεπσιόν κόντρα στην Ικίκε σε απόδοση 2.21. Έπειτα από την αξιοπρεπή πορεία στο Απερτούρα, η Κονσεπσιόν θέλει να τα πάει το ίδιο καλά και στο Κλαουσούρα. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 12η θέση με ρεκόρ 4-6-7 και αρκετά μακριά απ' τις τελευταίες θέσεις. Στη συγκεντρωτική βαθμολογία βρίσκονται πολύ ψηλά (8οι), κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν... εγκλήματα για να κινδυνεύσουν με υποβιβασμό. Νέος προπονητής ο Ρόλαντ Φουέντες, πρώην της Ιμπέρια της δεύτερης κατηγορίας, ουσιαστικά στην πρώτη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. Αποκτήθηκαν ο καλός αμυντικός, Σαλίνας απ' την Κομπρεσάλ, ο έμπειρος στόπερ, Σεμπαστιάν Ρόκο, απ' την Κομπρελόα και ο 21χρονος μέσος, Λορέντσο Φαραβέλι, απ' τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Αποχώρησαν κάποιοι βασικοί, όχι όμως αναντικατάστατοι.

Με απουσίες η Φρανκφούρτη εναντιον της Κραϊλσχάιμ

Μεταφερόμαστε στο Κουπόνι Μπάσκετ από ξεχωρίζουν σήμερα δύο σημεία. Αρχικά από την Ιταλία κρατάμε το Over 165.5 ανάμεσα σε Βενέτσια και Ντιναμό Σάσσαρι σε απόδοση 1.85. Η Βενέτσια βρίσκεται στην θέση που θα περιμέναμε να δούμε τη Σάσσαρι αυτή την εποχή. Κορυφή για την ομάδα της Βενετίας και σταθερότατη πορεία στις πρώτες 13 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η Σάσσαρι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις υποχρεώσεις σε Euroleague και Ιταλία και έχει υποχωρήσει με ρεκόρ 9-4. Από αυτή την εβδομάδα που θα έχει Eurocup, το οποίο γνωρίζει καλύτερα, η Σάσσαρι έχει την ευκαιρία για καλύτερη πορεία στην Ιταλία. Σπουδαίο παιχνίδι λοιπόν απόψε στην Βενετία που από τη μία η γηπεδούχος θέλει να εδραιωθεί στην κορυφή και η φιλοξενούμενη θέλει να πλησιάσει στην κορυφή. Τα τελευταία τρία χρόνια η Σάσσαρι έχει κάνει «πελάτισσα» την Βενέτσια με πέντε σερί νίκες. Κοινό χαρακτηριστικό όλων ήταν τα μεγάλα σκορ. Φέτος οι συνθήκες ευνοούν ακόμα ένα μεγάλο σκορ. 80 πόντους ανά παιχνίδι σκοράρει η Βενέτσια, 89 πόντους ανά παιχνίδι σκοράρει η Σάσσαρι. Η Βενέτσια παίζει καλή άμυνα μέχρι στιγμής με 73 πόντους παθητικό αλλά πώς δεν μπορεί να κρατήσει τη Σάσσαρι κάτω από τους 80. Επιπλέον με την κακή άμυνα της Σάσσαρι (83.6 πόντοι ανά παιχνίδι), η Βενέτσια μπορεί να κάνει επίδοση πάνω από το μέσο όρο της. Αν και υψηλό το 165.5 είναι φυσιολογικό οπότε η επιλογή είναι Over 165.5.

Τέλος από τη Γερμανία ξεχωρίζει το +15.5 της Κραϊλχάιμ κόντρα στη Φρανκφούρτη που πληρώνει απόδοση 1.90. Η Φρανκφούρτη υποδέχεται σήμερα την ουραγό Κραϊλσχάιμ με σκοπό να παραμείνει κοντά στην οκτάδα. Η Κραϊλσχάιμ έχει μπροστά της 18 παιχνίδια για να επιτύχει το θαύμα και να σωθεί. Ελπίδες δεν υπάρχουν πολλές αλλά θα το παλέψουν.

Η Φρανκφούρτη θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες γιατί είναι τραυματίες Κοϊβίστο (9.3 πόντοι ανά παιχνίδι) και Κλάιν (9.1 πόντοι ανά παιχνίδι). Επιπλέον ο Μάικ Μόρισον (7.8 πόντοι ανά παιχνίδι) θα λείψει απόψε λόγω αντιαθλητικής ενέργειας που έκανε στον αγώνα με τη Λούντβιγκσμπουργκ και τιμωρήθηκε από τη λίγκα. Οι τρεις αυτοί παίχτες δεν είναι οι ηγέτες της Φρανκφούρτης αλλά μιλάμε για 26 πόντους από τους 75 της ομάδας που θα λείψουν σήμερα. Η Κραϊλσχάιμ έχει δείξει βελτίωση και αν είχε αγωνιστεί στον αγώνα με την Χάγκεν μπορεί αν είχε μια ακόμα νίκη. Τις τελευταίες εβδομάδες νίκησε τη Μιτελντόιτσερ, ηττήθηκε στο τέλος από την Βόννη ενώ άξιζε 100% τη νίκη και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλόν. Η Φρανκφούρτη είναι πολύ καλύτερη ομάδα αλλά με τις απουσίες που έχει σήμερα οι 15.5 πόντοι χάντικαπ υποτιμούν την Κραϊλσχάιμ. Ας αποδείξει την βελτίωσή της στο παρκέ ώστε να επαληθεύσει το Κραϊλσχάιμ +15.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
ολυμπιακος, νικη, primera division, προγνωστικα στοιχηματος, football league, superleague, γαλλια, δραση, νέα, ΠΑΟΚ, γκολ, league, λαμια, λιντς, Πρωτοχρονιά, ιντερ, αρσεναλ, σημαίνει, cup, euroleague, eurocup, betarades, livescore, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Γόνδολες της Βενετίας, Καλή Χρονιά, ολυμπιακοί αγώνες, betarades, ξανα, αποτελεσματα, κουπονι, το στοιχημα, βενετια, γερμανια, εδρα, ηττα, ιταλια, κοντρα, μπασκετ, παιχνιδια, παμε στοιχημα, προγραμμα, ρεαλ, χιλη, euroleague, superleague, αγωνες, αισιοδοξια, αμυνα, αξιζε, αρσεναλ, βαθμολογια, εβδομαδες, βοννη, βρισκεται, γκολ, δειτε, εγινε, εγκληματα, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εβδομαδα, εμειναν, ενημερωθειτε, εποχη, ζωνη, ιδια, ιδιο, θαυμα, λιβερπουλ, ιντερ, κυπελλο, λεβαδειακος, λειβαδια, λειψει, λιντς, μακρια, ομαδα, οζιλ, ολυμπιακος βολου, οντας, ουσιαστικα, οφσαιντ, παμε, πιθανοτητες, πορτογαλια, προβληματα, πορτα, πρωι, ρεαλ μαδριτης, ρεκορ, σεζον, σερι, σιγουρα, συγκεκριμενα, σκωτια, τιμωρια, τουρκια, τρια, τσελσι, φρανκφουρτη, φορα, ψυχολογικα, απων, cup, eurocup, football league, ηγετες, ιδιαιτερα, league, μπροστα, παιχνιδι, primera division, σημαίνει, θεσεις
Τυχαία Θέματα