Τι ισχύει με τις φανέλες, τι θα κάνει η ΑΕΚ

21:12 7/4/2015 - Πηγή: AEK365

Λανσάροντας τις νέες της (κοντομάνικες) «αλά ΝΒΑ» φανέλες της, η ΑΕΚ, ομολογουμένως, έκανε ντόρο. Εμπορικά, προφανώς και το επιθυμούσε αυτό. Αποδεικνύεται όμως ότι προκάλεσε και ενστάσεις για την καινοτομία της, όπως αυτές εκφράστηκαν μέσω εγγράφου που εστάλη στην ΚΑΕ από τον ΕΣΑΚΕ.

Στην ΑΕΚ, ωστόσο, δεν δείχνουν διατεθειμένοι

να καταθέσουν τα όπλα και θα επιμείνουν να φορέσουν «μανίκι» και σε αγώνα της φετινής σεζόν. Γεγονός είναι ότι στους κανονισμούς του πρωταθλήματος (όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτό) υπάρχουν ρητές οδηγίες για το πώς θα πρέπει να είναι οι φανέλες (αντίστοιχα και τα σορτς και οι μπλούζες προθέρμανσης). Πού πρέπει να βρίσκονται, δηλαδή, οι αριθμοί, το έμβλημα της ομάδας, το σήμα του πρωταθλήματος κλπ. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν υπάρχει κάπου απαγόρευση για κοντομάνικη εμφάνιση, ενώ αντίστοιχα επιτρέπονται και οι ριγέ φανέλες ή οι διαφορετικού χρώματος από το σορτς.

Σε κάθε περίπτωση ζήτημα κόντρας με τον ΕΣΑΚΕ δεν τίθεται, ωστόσο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η ΑΕΚ θα επανέλθει ούτως ώστε να «προβάλλει το άθλημα», εξυπηρετώντας «τις ανάγκες της ομάδας και της εταιρίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα