Θρίλερ στο «Μαδριγάλ»!

23:02 12/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΑΛΑΓΑ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μαδριγάλ

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έπεσε και πάλι η Μάλαγα η οποία σε ένα παιχνίδι... θρίλερ έχασε απο την Βιγιαρεάλ με 2-1. Οι Ανδαλουσιανοι είχαν το «τρίποντο» στα χέρια τους μέχρι το 83' όταν ήρθε το μπλακ άουτ. Αποβολή Καμενί, γκολ

Σένα (84') και ...λύτρωση για τους γηπεδούχους στο 94' με τον Πέρες. Όσο για την Βιγιαρεάλ, με το «τρίποντο» αυτό πήρε βαθμολογική «ανάσα»...

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα και είχε τον έλεγχο. Ευκαιρίες πάντως στο ματς δεν υπήρχαν στο ξεκίνημα, ενώ μετά το πρώτο 20λεπτο οι Ανδαλουσιανοι ανέβασαν την απόδοση τους. Στο 37' είχαν και την πρώτη τους καλή φάση με ένα σουτ του Ίσκο, αλλά ο Λόπεθ του είπε «όχι». Στην επανάληψη το ματς ήταν μέτριο χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες. Η Μάλαγα του Πελεγκρίνι πάντως... έψαξε περισσότερο το γκολ και τελικά τα κατάφερε όταν στο 64' ο Σάντι Καθόρλα ...κάρφωσε την πρώην ομάδα του με σουτ και έγραψε το 0-1. Η Βιγιαρεάλ απο εκεί και πέρα πίεσε και στο 72' «άγγιξε» το 1-1 αλλά ο Μάρκο Ρούμπεν δεν κατάφερε να πλασάρει απο την μικρή περιοχή. Στο 80' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ρούμπεν απο τον Καμενί και μάλιστα ο τερματοφύλακας της Μάλαγα είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Σένα απο τα 11 βήματα νίκησε τον Ρουμπέν και έγραψε το 1-1. Η ολική ανατροπή για την Βιγιαρεάλ ήρθε στο 94' όταν ο Πέρες διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έδωσε στην ομάδα του μια μεγάλη νίκη, σε ένα ματς που ήταν... θρίλερ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Καταλά, Γκονζάλο (77' Μαρτσένα), Μουσάτσιο, Ζαπάτα, Σένα, Μπρούνο, Μπόρχα Βαλέρο, Μαρτινούτσιο (72' Νιλμάρ), Καμούνιας (66' Πέρες), Ρούμπεν.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Σέρχιο, Ματάισεν, Γουέλιγκτον, Μονρεάλ, Καθόρλα, Καμάτσο, Ντούντα (66' Σέμπα Φερνάντες), Ελισέου, Ίσκο (83' Ρουμπέν), Ρονδόν (71' Φαν Νίστελροι).

Keywords
Τυχαία Θέματα