N’JOY UNI-Basket | To Πάσχα περνά και η σεζόν ξεκινά!

To Πάσχα του 2012 θα μπει στο χρονοντούλαπο και οι μπασκετμπολίστες του N’JOY UNI-Basket βγάζουν τα προπονητικά και βάζουν τα αγωνιστικά! Στις 23/4 έχουμε τζάμπολ στην σεζόν με τις ομάδες να έχουν σπάσει νέο ρεκόρ φέτος παρά τη δύσκολη εποχή που ζούμε.

Εντάξει, είναι γνωστό πως πρόκειται για την πιο γνωστή και αγαπητή διοργάνωση αλλά αυτό που συνέβη φέτος τις τελευταίες ημέρες των εγγραφών και της παράτασης δεν έχει προηγούμενο. Μάλιστα είναι γεγονός πως αρκετά γνωστά ονόματα θα δώσουν και φέτος το παρόν με την Α1

να διεισδύει όλο και πιο πολύ στα της διοργάνωσης αλλά και με αθλητές φυσικά από όλες τις κατηγορίες, μέχρι Γ ΕΣΚΑ ή Δ ΕΣΚΑΝΑ και με πολλούς εντελώς ερασιτέχνες που απλά θα κυνηγήσουν το όνειρο και την αξέχαστη εμπειρία της συμμετοχής σε αυτό τον θεσμό.

Οι διοργανωτές δηλώνουν πανέτοιμοι για μία σεζόν γεμάτη δράση και σίγουρα και για τους ίδιους αποτελεί μεγάλη πρόκληση το γεγονός της αύξησης του επιπέδου αλλά και του αριθμού συμμετοχών. Αν τώρα κάποια ομάδα έχει ξεχαστεί και θέλει να ζήσει την εμπειρία δηλώνοντας συμμετοχή, ίσως και να βρεθεί τρόπος να μπει στην κληρωτίδα έστω και στο παρά πέντε, αλλά σίγουρα επιπλέον περιθώρια δεν υπάρχουν. Οι τελευταίοι πρέπει να εγγραφούν εδώ και τώρα στα 2109515730 και 6936644269 και φυσικά μέσα από το www.unileague.gr.

Το N’JOY δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Είναι το πιο αγαπητό σοκολατούχο γαλά στους φοιτητές που συνεχίζει ακάθεκτο την υποστήριξή τους στον αθλητισμό με τον καλύτερο τρόπο, συνδέοντας το brand του με την πιο αγαπητή διοργάνωση, αυτή του N’JOY UNI-League και στα 3 αθλήματά του. Μάλιστα το μπασκετικό κομμάτι αποτελεί και το ιστορικότερο αυτής της συνεργασίας καθώς μέσα από εκεί ξεκίνησε πριν από μία 4ετία αυτή η σχέση ...πάθους!

Η Red Bull συνεχίζει την υποστήριξή της στην διοργάνωση και η συμβολή της κρίνεται παραπάνω από σημαντική αφού πρόκειται για το ποτό που και οι ίδιοι οι αθλητές ζητούν μανιωδώς μετά τα παιχνίδια τους ή και κατά την διάρκειά τους από πέρσι που πρωτοεμφανίστηκε στα ψυγεία της στους αγώνες!

Η Λέοντος θα δώσει φέτος για πρώτη φορά δυνατό παρόν στον τομέα των χορηγών τοποθετώντας μάλιστα τη μάρκα της στο πίσω μέρος της φανέλας όλων των ομάδων και όπως δηλώνει και η ίδια η εταιρία, αυτή το ταξίδι που ξεκινάει με το N’JOY UNI-Basket είναι πολλά υποσχόμενο για την προβολή της ίδιας αλλά και για την επαφή της με το μπασκετικό κοινό που ούτως ή άλλως συνδέεται στενά.

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η SPORTDAY και το Superbasket.gr είναι υπερήφανοι χορηγοί επικοινωνίας του N’JOY UNI-Basket.

Keywords
Τυχαία Θέματα