Θουμπιθαρέτα: Ο Μέσι αξίζει μια αναγνώριση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

14:04 13/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λιονέλ Μέσι απέχει τρία γκολ από το να γίνει πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος και αυτό είναι πολύ πιθανόν να συμβεί στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με τους υπεύθυνους της ισπανικής Λίγκας να σκέφτονται να τον βραβεύσουν εκείνη τη στιγμή και τον Άντονι Θουμπιθαρέτα να υποστηρίζει πως ο Αργεντινός αξίζει μια τέτοια αναγνώριση.
Σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είναι κάτι που έχει να κάνει πιο πολύ με σπορ όπως το αμερικανικό ποδόσφαιρο και το μπάσκετ,

ακούγεται περίεργο στο ποδόσφαιρο. Αλλά του αξίζει μια αναγνώριση.
Θα συμβιβαστώ με ένα γκολ κόντρα στην Εϊμπάρ και ένα κόντρα στη Ρεάλ και να νικήσουμε. Έχουμε δει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου να χειροκροτούν παίκτες της Μπαρτσελόνα και το αντίθετο".
Για το αν το χαμένο πέναλτι στο πρόσφατο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Βραζιλία, θα επηρεάσει τον Μέσι, ο Θουμπιθαρέτα δήλωσε: "Δεν νομίζω ότι το χαμένο πέναλτι τον επηρεάζει. Σκόραρε δυο στο Μπερναμπέου πέρυσι. Θα ήθελε να σκοράρει για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά ξέρω το γήπεδο στο Πεκίνο από την προετοιμασία και δεν είναι καλό.
Θα τον παρακινήσει για να τα πάει καλύτερα. Οι παίκτες εξελίσσονται και ο Λίο δεν είναι απλώς σκόρερ. Καταλαβαίνει το παιχνίδι, εμπλέκεται σε περισσότερες φάσεις του παιχνιδιού".

Keywords
Τυχαία Θέματα