Θουμπιθαρέτα: Είναι μια πρόκληση η Μπάγερν

16:33 12/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα θα βρει στον δρόμο της την Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Άντονι Θουμπιθαρέτα να υποστηρίζει πως τα παιχνίδια με τους Βαυαρούς αποτελούν μια πρόκληση για τους Καταλανούς.

Σε δηλώσεις του μετά την σημερινή κλήρωση στην Νιόν, ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Όταν ανέλυσα την Μπάγερν , την ιστορία της και τους παίκτες της είδα ένα σπουδαίο κλαμπ, αλλά όταν κοίταξα και την δική μας ομάδα είδα ακριβώς το ίδιο. Για εμάς είναι μια πρόκληση".
Επίσης ο Θουμπιθαρέτα υπογράμμισε

το εξής: "Θα δούμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στα ημιτελικά. Το Μπάγερν- Μπαρτσελόνα είναι ένα ζευγάρι με δυο ομάδες που έχουν πολύ διαφορετικό στιλ. Στο γήπεδο θα είναι σπουδαίοι παίκτες, σπουδαίοι προπονητές και θα υπάρχει πολύ πάθος".
Για τους συχνούς τραυματισμούς φέτος στην Μπαρτσελόνα αλλά και για το ενδεχόμενο ενός Clasico στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Άντονι Θουμπιθαρέτα δήλωσε: "Το να έχεις όλους τους παίκτες σε καλή κατάσταση είναι ένα ζήτημα. Όσο περισσότερους παίκτες έχουμε στην διάθεση μας θα τους χρησιμοποιήσουμε ελπίζουμε να μπορούμε να τους έχουμε όλους. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μας αρέσει. Πέρσι μιλούσαμε πάρα πολύ και στο τέλος δεν φτάσαμε στον τελικό. Ας προσηλωθούμε στον ημιτελικό αρχικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα