Λαμ: 50-50 οι πιθανότητες

16:21 12/4/2013 - Πηγή: AEK365

Την Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει η Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Φίλιπ Λαμ να κάνει λόγο για μια σπουδαία κλήρωση και να προσθέτει πως οι πιθανότητες των Βαυαρών να βρεθούν στον τελικό του Γουέμπλεϊ είναι 50-50.
Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Είναι μια σπουδαία κλήρωση. Τι παιχνίδι! Είναι η τρίτη παρουσία μας σε ημιτελικό σε τέσσερα χρόνια και θα συναντήσουμε την Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι οι πιθανότητες να φτάσουμε το Γουέμπλεϊ είναι 50-50. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα μονομαχία ανάμεσα σε δύο

κορυφαίες ομάδες".
Ο εξτρέμ της ομάδας, Τόμας Μίλερ δήλωσε με την σειρά του πως "δεν έχω παίξει ποτέ απέναντι στη Μπαρτσελόνα, οπότε πραγματικά ανυπομονώ να το κάνω".
Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Ματίας Ζάμερ, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης τόνισε: "Είναι μια καλή κλήρωση για εμάς. Υπήρχαν τέσσερις φανταστικές ομάδες και ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε με μία από αυτές. Θα είναι ένα φανταστικό ζευγάρι και δεν νομίζω ότι είναι μειονέκτημα το να παίξουμε το εντός έδρας ματς πρώτα. Το δείξαμε απέναντι στη Γιουβέντους. Έχω δει κάποια ματς από την Μπαρτσελόνα φέτος και ξέρουμε ότι θα χρειαστούμε δύο απολύτως μεγάλες εμφανίσεις ώστε να πετύχουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα