«Θεωρώ ότι κερδίσαμε το παιχνίδι»

22:26 13/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δε δέχτηκε πως οι διαιτητές έκλεψαν τον ιδρώτα των παικτών του (78-77) και τους συνεχάρη σα να νίκησαν την Κίμκι στη Μόσχα.«Το πρώτο που θα ήθελα να πω είναι πως είμαι περήφανος για τα παιδιά, υπό τις συνθήκες που έγινε το παιχνίδι. Είχαμε μόλις 20 λεπτά προετοιμασία, φτάνοντας στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στην άμυνα. Στο δεύτερο βρήκαμε ρυθμό, παρά το πρόβλημα με τον Σχορτσανίτη και τα προβλήματα με τα φάουλ που είχαμε με τον Λάσμε και τον Τσαρτσαρή. Γυρίσαμε το παιχνίδι, το παλέψαμε, ήμασταν καλύτεροι, αλλά έγιναν λάθη. Ο Παναθηναϊκός

είναι μία καινούρια ομάδα που χτίζεται κι ο χαρακτήρας είναι ότι θέλει να νικάει. Είμαστε ομάδα που πολεμάει κάθε λεπτό. Θεωρώ ότι κερδίσαμε το παιχνίδι. Αισθανόμαστε νικητές» είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Πρέπει να δούμε και τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Πρέπει να ενσωματώσουμε περισσότερο τον Μπανκς και τον Καπόνο. Να δούμε πόσο σοβαρό είναι του Σοφοκλή. Μπαίνουμε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας που είναι πιο σκληρή, πιο δυνατή. Κάνουμε αυτό το ταξίδι και θα δούμε πού θα φτάσουμε. Θέλουμε το καλύτερο. Πολλοί παίκτες παίζουν για πρώτη φορά Ευρωλίγκα, θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές και δεν ξέρουμε πώς θα ανταποκριθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα