Θέμα έκθεσης: Ποιον θα σκότωνες πρώτα, τον μπαμπά, τη μαμά ή τον αδερφό!

22:53 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

Εκθέσεις με... διλήμματα έβαζαν δύο δασκάλες ηλικίας 58 και 60 ετών που δίδασκαν σε παιδιά του δημοτικού σε σχολείο στην περιοχή Σκαρμάνιο του Τορίνο στην Ιταλία

Οι γυναίκες ρωτούσαν σε θέμα έκθεσης: «Ποιον θα σκότωνες πρώτα, τη μαμά, τον μπαμπά ή τον αδελφό;». Επίσης, στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που παρέδιδαν έλεγαν στα παιδιά ότι σεξ είναι όταν «οι μπαμπάδες

σας σταματούν στο φανάρι με το αυτοκίνητο και προσκαλούν τις πόρνες».

Τα στοιχεία αυτά φέρνει στο φως η εφημερίδα του Τορίνο La Stampa. Μάλιστα, όπως αναφέρεται όσα παιδάκια δεν μπορούσαν να απαντήσουν στο ερώτημα ποιον θα σκοτώσουν πρώτον, εκείνες απαντούσαν: «Αργά ή γρήγορα ο μπαμπάς κι η μαμά θα πεθάνουν. Καταλάβετέ το. Θα υποφέρετε, αλλά θα περάσει».

Όσο για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, οι δύο γυναίκες χαρακτήριζαν την ερωτική επαφή «τσούπα τσούπα» ή «μπούνγκα μπούνγκα», εμπνευσμένες πιθανώς από τα σεξουαλικά όργια του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν κάποιοι από τους μαθητές της τρίτης Δημοτικού είπαν στους γονείς τους όσα συμβαίνουν στην τάξη κ αυτοί με τη σειρά τους κατήγγειλαν το γεγονός στη διεύθυνση του σχολείου και στις τοπικές αρχές.

Οι δασκάλες, όπως ήταν φυσικό αποπέμφθηκαν και να τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκων. Οι δασκάλες σύμφωνα με τις καταγραφές από κάμερες κλειστού κυκλώματος που τοποθέτησε η ιταλική αστυνομία στην αίθουσα, καλούσαν τους μαθητές να τους κάνουν μασάζ στο λαιμό και την πλάτη με βάρδιες των δέκα λεπτών. Όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, μάλιστα, οι δασκάλες πετούσαν κιμωλίες και άλλα αντικείμενα στα παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα