«Θέλουμε κοντά μας τον Παπαδόπουλο»

18:11 2/8/2013 - Πηγή: AEK365

«Πονοκέφαλο» προκαλεί στους διοικούντες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ η ανανέωση της συνεργασίας με το Λάζαρο Παπαδόπουλο και για την καινούρια χρονιά.Ο αρχηγός δεν έχει επεκτείνει ακόμα το συμβόλαιό του, με το Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να τονίζει πόσο θα τον ήθελαν στο ρόστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τα οικονομικά δεδομένα, όπως έχουν διαμορφωθεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ κάνει βήματα μπροστά. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει το χρέος του και προχωρά με ανταγωνιστική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ οδηγείται στην Ευρώπη ύστερα από μια δύσκολη απόφαση και κάλεσμα της Ευρωλίγκας. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι τον θέλουμε δίπλα μας. Αυτό το έχουν καταλάβει οι χορηγοί μας. Είναι η δεύτερη χρονιά που η ομάδα έχει έσοδα. Αυτά, τη σεζόν που έφυγε, ήταν 1.150.000 ευρώ, τα έξοδα ήταν 800.000 ευρώ, δηλαδή μας έμειναν 350.000 ευρώ για θετική χρήση. Είμαστε η μόνη ΚΑΕ που με αυτά τα έσοδα βγαίνουμε κερδισμένοι. Ο κόσμος θέλει όραμα και αυτό επιθυμούμε κι εμείς, αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει εάν δεν υπήρχαν τα παλιά χρέη».

Για τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ από τα έσοδα πλήρωσε 350.000 ευρώ στο Δημόσιο, πλήρωσε εκτός από την κανονική ομάδα και 19 παίκτες από το παρελθόν με το ποσό των 181.708 ευρώ. Αυτά είναι έως 30/06/2013, πληρώσαμε όμως και μέσα στον Ιούλιο. Πληρώσαμε 70.000 ευρώ για το άρθρο 99, για αυτό και μας δικαίωσε το δικαστήριο σε δύο υποθέσεις που είχαμε. Περίπου 600.000 από τα έσοδα της ομάδας έφυγαν για χρέη προς την εφορία, το άρθρο 99 και τους 19 παίκτες. Αυτή είναι η οικονομική κατάσταση, που δείχνει πώς συνεχίζει η διοίκηση κι αυτό που καταφέρνει είναι να μειώνει συνεχώς το χρέος. Λειτουργούμε χωρίς επενδυτή, ο οποίος θέλουμε κάποια στιγμή να έρθει. Έτσι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε, ώστε ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να αλλάξει επίπεδο».

Για τις χορηγίες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Πέρυσι από το 1.150.000 ευρώ έσοδα το 1.000.000 ευρώ ήταν από συμφωνίες με χορηγούς, 90.000 ευρώ ήταν τα εισιτήρια και 50.000 ευρώ τα διαρκείας. Η ομάδα συνεχίζει να μην έχει κρατική χορηγία, αλλά έχουμε τον κ. Κοντομηνά που μας βοηθάει πολύ και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε. Μεγάλη βοήθεια έχει προσφέρει και ο κ. Αμοιρίδης. Η δεύτερη μεγάλη συμφωνία είναι αυτή με τον κ. Σαββίδη, για τη διασφάλιση του σήματος. Το τρίτο θέμα που πετύχαμε είναι το τηλεοπτικό. Πετύχαμε να έχουμε συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια με τη NOVA και πιστεύουμε ότι θα αναβαθμιστεί έτσι το μπάσκετ. Είχαμε συνάντηση με τη NOVA για να κλείσουμε το κομμάτι το τηλεοπτικό και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πιστεύω ότι μέχρι τις 20 του μήνα θα έχουμε απάντηση για το ζήτημα. Το τελευταίο κομμάτι είναι η Cyta, με την οποία είμαστε σε συζητήσεις για να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν για να μπορέσουμε να κάνουμε σταθερά βήματα. Ελπίζουμε στην προσπάθειά μας να ανταποκριθεί και ο κόσμος με την αγορά διαρκείας».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Απόφαση της διοίκησης πέρυσι ήταν να υπάρχει ελληνικός κορμός στην ομάδα, κάτι που πέτυχε. Ανανεώσαμε μεγάλο μέρος των παικτών από την περασμένη χρονιά, μένει να κάνουμε το ίδιο και με το Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν ο αρχηγός μας και τον θέλουμε και πάλι κοντά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα