«Θέλει υπομονή»

23:32 6/12/2014 - Πηγή: AEK365

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο Γιάννης Πετράκης μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Ολυμπιακό

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κρητικός τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» στη συνέντευξη Τύπου:

«Προερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς. Από το προηγούμενο ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα μας. Ξέραμε πως παίζαμε με την πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα και πως θα μας ασκούσε πίεση λόγω του προηγούμενού της αγώνα. Ήρθαμε με πολλά προβλήματα και αυτό δίνει μεγάλη αξία στην προσπάθεια και το

αποτέλεσμα. Ξέραμε πως θα είχαμε πίεση. Σε αυτά τα ματς θέλεις και τύχη. Βάλαμε ένα γκολ σε μία επίθεση και σε ένα σημείο όπου ο αντίπαλος δεν είχε περιθώρια. Αυτό να μας γίνει μάθημα για την συνέχεια. Πως μία ομάδα θέλει προσπάθεια και σταθερά βήματα. Για να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Όχι όπως πριν που είχαμε το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ και μετά ξέρετε την συνέχεια».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Έχω ξαναπεί. Το κάθε πράγμα θέλει υπομονή. Τα παιδιά που μπορούν έτσι και αξίζουν να κερδίσουν μία θέση. Εγώ στην πράξη δείχνω πως στηρίζω τα παιδιά. Μέσα από την αξία τους να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Ήθελα να ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία την Τρίτη και να περάσει στην επόμενη φάση των ομίλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα