Θέλει τριάδα ο Ζέμαν

19:14 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος των Τζιαλορόσι, Τζέιμς Παλότα, τόνισε πριν λίγες μέρες ότι «στόχος μας φέτος είναι η έξοδος στο Champions League και αν δεν τα καταφέρουμε η διοίκηση θα απογοητευθεί», με τον ιταλικό Τύπο να το ερμηνεύει σαν μήνυμα προς τον Ζέμαν. Μήνυμα, πάντως, που δε φαίνεται να αγχώνει τον Τσέχο τεχνικό, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή της αναμέτρησης με τους Ροσονέρι ξεκαθάρισε ότι ούτως ή άλλως αυτός ήταν ο στόχος.

«Δε νιώθω καμία πίεση γιατί από την πρώτη μου μέρα

στη Ρόμα είπα ότι πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να στοχεύουμε σε κάτι σημαντικό. Το αν θα τα καταφέρουμε ή όχι θα εξαρτηθεί από πολλά. Δεν πιστεύω, πάντως, ότι το ματς με τη Μίλαν θα κρίνει το αν θα μείνουμε ή όχι κοντά στην πρώτη τριάδα. Θεωρώ ότι οι πρώτες επτά ομάδες στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή θα αποσπαστούν από τις υπόλοιπες και θα... μονομαχήσουν μεταξύ τους. Ο στόχος μας, πάντως, είναι η είσοδος στην τριάδα», είπε ο Ζέμαν και στη συνέχεια έκανε ένα μίνι απολογισμό της ως τώρα πορείας της Ρόμα.

«Προφανώς θα ήμουν χαρούμενος αν δεν πετούσαμε 10 βαθμούς τους τελευταίους μήνες... Γενικά, πάντως, είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα, με τον τρόπο που αποδίδει. Όσα έχουμε πετύχει ως τώρα, πάντως, δεν είναι αρκετά και γι' αυτό περιμένω βελτίωση από όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα