Μάνατζερ Κοντοέ: Δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό από τη Στεάουα

19:03 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Εντύπωση προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, μέσω των οποίων τόνιζε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον "ελεύθερο από την ΑΕΚ, για έξι μήνες συμβόλαιο με 10.000 ευρώ μηνιαίως", Γιάννη Κοντοέ.
Η πλευρά του παίκτη απάντησε σήμερα, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.
Ο μάνατζερ του Κοντοέ, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, με δηλώσεις του στο αθλητικό site

της Ρουμανίας prosport.gr, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα σοβαρό ενδιαφέρον από τη Στεάουα για τον πελάτη του και πως δεν υπάρχει καμία πρόταση ύψους 10.000 ευρώ το μήνα, όπως ισχυρίστηκε ο Μπεκάλι:

"Πώς έρχονται τέτοια στοιχεία στη δημοσιότητα για 10.000 ευρώ το μήνα στον Κοντοέ; Ο μισθός του Κοντοέ στην Ελλάδα είναι τρεις φορές υψηλότερος, απ' αυτά τα χρήματα. Σε τι θα κερδίσει αν έρθει στην Στεάουα με αυτά τα χρήματα; Αν η Στέουα θέλει τον Κοντοέ μπορεί να μου τηλεφωνήσει, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό", ήταν τα λόγια του μάνατζερ του Κοντοέ στη Ρουμανία.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα, τονίζεται ότι η μεταγραφή του Κοντοέ στη Στεάουα δείχνει "πλέον να συγκεντρώνει ελάχιστες επιτυχίας".

Το θέμα είναι, μετά και τη διάψευση Ευαγγελόπουλου για συμφωνία της Στεάουα με τον Κοντοέ, να κάνει η ΑΕΚ κάτι προκειμένου να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα... Εξάλλου και ο ίδιος ο Κοντοές είπε πρόσφατα ότι δεν θέλει να φύγει από την ΑΕΚ, αρκεί η διοίκηση να κάνει κάτι στα χρήματα που του οφείλονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα