Θέλει Σορεντίνο η Γιούβε

21:02 12/8/2014 - Πηγή: AEK365

Τι κι αν έφτασε 35χρονών, τι κι αν πέρσι αγωνίστηκε στην Serie B βοηθώντας την Παλέρμο να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία; Ο Στέφανο Σορεντίνο παραμένει για τους Ιταλούς ένα τοπ κλάσης γκολκίπερ, κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει και η Γιουβέντους!

Οι «μπιανκονέρι» έχουν καταθέσει πρόταση στον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, με τον ίδιο να σκέφτεται να επιστρέψει στο Τορίνο έπειτα από τα εφηβικά του χρόνια (το 1997 είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο).
Την είδηση επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ο πατέρας του Σορεντίνο,

ο οποίος ωστόσο στάθηκε και στην επιθυμία του παίκτη να έχει χρόνο συμμετοχής, κάτι, που θα είναι δύσκολο πίσω από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

«Πρόσφατα απορρίψαμε πρόταση ουκρανικής ομάδας, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα και πλέον μιλάμε με ομάδες της Ρώμης, οι οποίος όμως μας προσφέρουν θέση στον πάγκο, οπότε θα δούμε. Για την Γιουβέντους το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Στέφανο ενδιαφέρεται, αλλά δεν θα ήθελα να του δώσω κάποια συμβολή και να επηρεάσω την απόφασή του. Έχει ακόμη μέλλον στην Serie A, με την Παλέρμο, αλλά η Γιουβέντους θα είναι σα να επιστρέφει σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του παίκτη, Ρομπέρτο Σορεντίνο, μιλώντας σε ιταλικά Μέσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα