Θέλει Σισοκό η Μαρσέιγ

21:10 28/11/2011 - Πηγή: AEK365

To όνομα του Ιμπραΐμ Σισοκό της Ακαντέμικα Κοΐμπρα είχε «παίξει» το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό. Αποτελούσε ένα από τα ταλεντάκια από την Πορτογαλία που είχε στη λίστα του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έφερε τελικά μόνο τον Ζέκα που αποδεικνύεται... λίρα εκατό, όπως άλλωστε και ο Κουίνσι, ο οποίος όμως ήταν περισσότερο γνωστός.

Ο 19χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού «φλερτάρει» έντονα

τον τελευταίο καιρό με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο αθλητικός διευθυντής της οποίας, Ζοσέ Ανιγκό τον έχει παρακολουθήσει τρεις φορές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία, οι Μασσαλοί πηγαίνουν πλέον το θέμα ένα βήμα παραπάνω, ετοιμάζοντας αρχική πρόταση 500.000 ευρώ για τον παίκτη.

Ο Σισοκό έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 με την Ακαντέμικα, η οποία είχε απορρίψει πρόταση ενός εκατομμυρίου από την Μπράγα. Πέραν της Μαρσέιγ, φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του η Λιλ και η Μπενφίκα, ενώ γίνεται λόγος ακόμα και για την Ρεάλ Μαδρίτης!

«Σε δύο χρόνια, πιστεύω ότι όλοι θα έχουν ακούσει για μένα. Για αυτό δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, πρέπει να ξέρεις πότε να πάρεις την ευκαιρία σου. Αν συνεχίσω την σκληρή δουλειά, νομίζω ότι το να πάω σε μια μεγάλη ομάδα δεν θα είναι θαύμα», τόνισε ο παίκτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα