Θέλει Νέλσον Βαλντές ο ΟΣΦΠ

11:35 29/1/2014 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου στην Φούλαμ και στον Ολυμπιακό ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του με δημοσιεύματα να εμφανίζουν τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Νέλσον Βαλντές.
Το καλοκαίρι ο 30χρονος Παραγουανός επιθετικός πήγε από την Βαλένθια στην Αλ Τζαζίρα της Σαουδικής Αραβίας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βέρντερ Βρέμης, Μπορούσια Ντόρτμουντ,

Έρκουλες πριν πάει δανεικός στην Βαλένθια την σεζόν 2012-2013.
Με την Εθνική Παραγουάης, ο Νέλσον Βαλντές έχει πετύχει 12 γκολ σε 66 παιχνίδια ενώ με την ομάδα U-20 έχει ένα γκολ σε 4 παιχνίδια.
Οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε καλό δρόμο αλλά εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις επιθετικών.
Όσο για τον παίκτη που θα πάρει την θέση του Βάις, ο Μίτσελ εμφανίζεται να προτιμά τον Αργεντινό Όσκαρ Τρέχο της Τουλούζ. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός το καλοκαίρι έφυγε από την Σπόρτινγκ Χιχόν για την γαλλική ομάδα με την οποία φέτος έχει παίξει σε 17 παιχνίδια πετυχαίνοντας ένα γκολ. Ο Τρέχο είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόκα Τζούνιορς πριν πάει στην Μαγιόρκα από εκεί δόθηκε δανεικός στην Έλτσε και στα μέσα της σεζόν 2009-2010 πήγε στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα