Β' ΕΘΝΙΚΗ | «Άτυχο αποτέλεσμα...»

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, προπονητής των Μαχητών Δόξας Πεύκων, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την εντός έδρας ήττα από τον Αργοναυτη Καλαμαριας.

"Ηταν ένα ατυχο αποτέλεσμα για εμας και μια κακη ηττα που ηρθε σε ένα σημειο οπου παρουσιάζαμε μια καλη εικονα στο γηπεδο.Δυστυχως αντιμετωπίσαμε

το παιχνιδι με ελαφροτητα κατι το οποιο το εκμεταλλευθηκε ο αντιπαλος και εφτασε σε μια δικαιη επικρατηση. Βασικό μου πιστευω από την αρχη της χρονιας είναι ότι δεν πρεπει να μενουμε στο αποτέλεσμα ειτε είναι νικη ειτε ειναι ηττα.Η απουσια του Παυλιδη που είναι ο πιο εμπειρος παικτης μας μπορει να ηταν σημαντικη αλλα δεν αποτελει δικαιολογια ,όπως δεν αποτελει δικαιολογια και το νεαρο της ηλικιας μας . Οπως λεει και ο coach Ροδοπουλος και είναι κατι που το εστερνιζομαι κι εγω "η ικανοτητα δεν εχει ηλικια" .Εχουμε καποια θεματα αγωνιστικα που πρεπει να λυσουμε και φυσικα να προετοιμαστούμε για το πολύ δυσκολο παιχνιδι απέναντι σε μια πολύ καλη ομαδα ,το Στρατωνι,οπου θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογουν", τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα