Θέλει να κρατήσει Αμπέντ και Σίλντενφελντ

12:37 17/5/2014 - Πηγή: AEK365

Την φετινή σεζόν ο Μεχντί Αμπέντ και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αγωνίστηκαν στον Παναθηναϊκό ως δανεικοί και προτεραιότητα της ομάδας είναι η παραμονή των δυο ποδοσφαιριστών και την επόμενη σεζόν.
Ο Σίλντενφελντ ανήκει στην Ντιναμό Μόσχας με το κασέ του ποδοσφαιριστή να είναι στις 800.000 ευρώ, ο ΠΑΟ φέτος κάλυπτε τις 250.000 ευρώ, και το συμβόλαιο του να λήγει σε ένα χρόνο πράγμα που σημαίνει πως η ρωσική

ομάδα δεν μπορεί να τον δανείσει ξανά αλλά είτε θα τον αφήσει ελεύθερο είτε θα τον πουλήσει αν κρίνει πως δεν τον χρειάζεται. Ο Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει τον Σίλντενφελντ πως μπορεί να του προσφέρει διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που δεν θα ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα να συναντάται σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.
Σε περίπτωση που ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει συζητήσεις με την Ντιναμό Μόσχας προσδοκώντας σε αποζημίωση για να καλύψει την μείωση των αποδοχών του.
Ο Αμπέντ ανήκει στην Νιούκαστλ με την οποία ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφή και θα προσπαθήσει είτε να ανανεώσει τον δανεισμό του Αλγερινού μέσου για ένα χρόνο ακόμα είτε να τον πάρει σαν ελεύθερο δίνοντας στην Νιούκαστλ ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης όπως έγινε και στην περίπτωση του Μπεργκ με το Αμβούργο.

Keywords
Τυχαία Θέματα